Drama neștiută a Lorenei Balaci. Fiul său, Hristu Trică, a stat 5 săptămâni în comă: „Medicii erau neputincioși”

Lorena Balaci a trecut prin clipe de coșmar, după ce fiul său a fost la un pas de moarte. Fiica marelui fotbalist Ilie Balaci a vorbit despre drama care a marcat-o profund. Hristu, băiatul său, a stat cinci săptămâni în comă și doar o minune l-a salvat. Lorena a povestit despre marea cumpănă din viața ei în cadrul podcastului Ameritat, prezentat de Nasrin Ameri. 

image

 Drama prin care a trecut a făcut-o pe Lorena Balaci să vadă viața cu alți ochi. Deși medicii nu îi dădeau nicio șansă fiului său, Dumnezeu a făcut un miracol și l-a salvat.

Lorena Balaci, la un pas să-și piardă fiul

,,În mintea mea era așa: sindrom de burnout, pentru că el muncea extraordinar de mult. Era angajat la Teatrul Național din Brașov, nu avea o viață foarte simplă acolo. Mai juca în niște piese în București, era și anul I de master. Făcea naveta, deci gradul lui de extenuare era destul de ridicat. Apoi, când am ajuns la ei acasă și l-am văzut cum era am crezut că era vorba de o meningită, pentru că avea acele semne", a declarat Lorena Balaci, în podcastul lui Nasrin Ameri.

,,Inițial, am trecut prin mai multe etape de analize, el fiind în comă, nu am știut ce este până nu i s-a pus un diagnostic concret. Doar se vehiculau anumite lucruri. Și am început să citesc mult. Și apoi am aflat că este vorba despre boala adem.

Doar apropiații mei au știut prin ceea ce trec timp de cinci săptămâni, medicii erau neputincioși, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu, El lucreză prin oameni. Hristu a mers cu ambulanța la spitalul Floreasca și acolo a avut parte de neurologi buni", a spus Lorena Balaci.

Lorena Balaci refuza să creadă că fiul său va muri 

,,Stând cu Hristu de pe 5 mai, până pe 15 iulie, eu am putut să îl vizitez. El nu dădea niciun semn. Era și o comă indusă pe lângă coma lui. Nu m-am gândit nici măcar o secundă că el nu ar mai fi în viață.

Nu am vorbit cu tata, pentru că în cazuri din astea nu trebuie să te rogi la cei care au plecat, pentru că ei au plecat într-o lume mai bună și s-ar putea să îi aibă acolo lângă ei. I-am spus doar să mi-l lase", a spus Lorena.

De ce a fost Hristu în comă

Lorena Balaci a povestit că fiul său a început să se simtă rău, după ce a fost infectat cu COVID-19.

O să fie un film treaba asta. Hristu o să facă un film, de asta nu vreau să vorbesc foarte mult. A început de la Covid. O boală post virală. A început de la Covid- luat în râs de unii. Pentru prima dată, a fost diagnosticat în februarie 2022 cu Covid. Eu n-am avut. Eu sunt vaccinată. Pe data de 5 mai, s-au declanșat niște abcese cerebrale. Într-o zi n-a mai putut să se trezească.

El stă cu Letiția, cu iubita lui. M-a sunat Letiția, am chemat Salvarea. Am plecat imediat din Colentina. Ei stau Dorobanți. A venit Salvarea, l-a dus la spital. I-au făcut un CT. Asta după ce șase ore am așteptat testele toxicologice. 

La CT s-au văzut două formațiuni pe creier. A doua zi, la RMN, s-au văzut mai multe formațiuni. Nu mai avusese niciun alt virus în corp decât cel de la Covid”, a mai povestit Lorena Balaci.

Nasrin Ameri nu a renunțat la podcast nici măcar însărcinată!

Deși însărcinată în al doilea trimestru, Nasrin Ameri este extrem de activă. Frumoasa brunetă face sport în fiecare săptămână și deși burtica îi crește tot mai mult pe zi ce trece, nu renunță la marea ei iubire: filmările!

Așa se face că Nasrin încă filmează podcasturi, chiar și însărcinată și este într-o formă de zile mari, după cum puteți vedea în video de mai sus. 

image
image
image
image
image
image
applications 7025904 1280 jpg
ouhnl jpg
survivor facebook jpg
stefania stanila (4) jpg
netflix 4011345 1280 jpg
banner roxana hulpe png