Adevăratul motiv pentru care Cristi Borcea a divorțat de Mihaela și Alina. Ambele separări au avut aceeași cauză!

Cristi Borcea (53 de ani) a avut o viață sentimentală ca în filme, presărată și cu despărțiri spectaculoase. Chiar dacă acum se află într-o frumoasă căsnicie cu Valentina Pelinel (42 de ani), fostul acționar a trecut și prin două divorțuri, cu Mihaela Borcea și de Alina Vidican. Care a fost motivul pentru care Cristi Borcea a divorțat de cele două?

Adevăratul motiv pentru care Cristi Borcea a divorțat de Alina și Mihaela
Adevăratul motiv pentru care Cristi Borcea a divorțat de Alina și Mihaela

Se știe că, înainte să devină oficial soț și soție, Alina Vidican (39 de ani) şi Cristi Borcea (53 de ani), au avut o legătură sentimentală secretă. Omul de afaceri era căsătorit, la acel moment, cu Mihaela Borcea (53 de ani). Din păcate, nici una dintre căsnicii nu a ținut, a divorţat în 2011 de prima soţie, iar în 2016 de cea de-a două, iar acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu cea de-a treia, Valentina Pelinel (42 de ani), cu care s-a căsătorit în 2018.

De ce a divorțat Cristi Borcea de Mihaela și Alina

Cu ceva timp în urmă, fostul acționar a recunoscut care a fost motivul pentru care cele două căsnicii ale sale, cu primele două soții, Mihaela și Alina, au eșuat. Se pare că, potrivit lui, sănătatea, dar și viața personală au fost afectate de implicarea lui la Dinamo, astfel, dedicarea sa pentru fotbal și echipa de suflet au dus la despărțirea de cele două femei.

„Divorțurile și operația pe cord sunt doar din cauza Dinamo! Voi nu mă știți? Eram acolo și seara, și noaptea, și de Crăciun, și de Paște. Este ultima intervenție de Dinamo, nu mă mai interesează, m-a lăsat cu un gust amar și nu mă mai interesează indiferent de soarta lui Dinamo”, a dezvăluit Cristi Borcea, în luna iunie.

În prezent, Cristi Borcea și Valentina Pelinel au o familie mare și frumoasă de care se bucură din plin, Alina Vidican este căsătorită din 2021 cu Claude Senhoreti, un pilot de curse și om de afaceri din Brazilia, iar prima soție a fostul acționar, Mihaela Borcea, are de mulți ani de zile o relație cu Sorin Rap, fostul ei șofer.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net