Apariție rară în Capitală! Cum au fost surprinși Cristi Borcea și Valentina Pelinel, pe stradă, în ținute de mii de euro

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au postat destul de des fotografii pe rețelele de socializare, însă au fost foarte rar surprinși în oraș. De data aceasta, cei doi soți au ieșit în Capitală, cu zâmbetul pe buze și îmbrăcați în ținute scumpe, a căror valoare este de câteva mii de euro. Au atras toate privirile, iar gesturile lor arată că sunt și acum la fel de îndrăgostiți ca la început.

Cei doi soți au trecut prin momente grele în căsnicia lor, mai ales atunci când afaceristul s-a aflat în spatele gratiilor. Acum se bucură de fiecare clipă în care sunt împreună și de momentele în care sunt împreună cu cei trei copii. De data aceasta, Cristi Borcea și Valentina Pelinel au ieșit să ia masa în oraș, iar ținutele lor au fost pe măsură.

Citește și: Familia Borcea, o adevărată forțăreață susținută de Mihaela! Interviu exclusiv cu fosta soție a lui Cristi Borcea

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, apariție de mii de euro

Cei doi soți și-au dorit să se relaxeze în oraș, împreună cu o prietenă de familie. Paparazzi Cancan.ro i-au surprins cu zâmbetul pe buze, în zona de nord a Capitalei. Milionarul și soția lui s-au afișat cu haine de firmă, elegante și costisitoare. El a ales niște piese de la Loro Piana, unul dintre cele mai exclusiviste branduri.

S-au retras în localul Nowa, în Herăstrău, unde au luat prânzul împreună cu Andreea, prietena lor. Ținuta lui Cristi Borcea a fost formată dintr-un palton scurt Loro Piana, în valoare de aproximativ 4.000 de euro, o borsetă din piele de crocodil, dar și o pereche de ghete de piele întoarsă. (Vezi aici pozele)

După ce au terminat prânzul și discuția plăcută cu prietena lor, Cristi Borcea și Valentina Pelinel și-au luat la revedere în fața localului, apoi au pornit spre mașină. Nici soția milionarului nu s-a lăsat mai prejos și și-a asortat ținuta cu a lui. Pe drumul spre automobilul lor, s-au ținut de mână ca doi adolescenți.

Uite și: Cât de mari au crescut copiii lui Cristi Borcea, din căsătoria cu Mihaela

Valentina Pelinel nu mai vrea încă un copil

Au trei copii minunați și sunt foarte fericiți în această formulă. Soția lui Cristi Borcea a dezvăluit că nu își mai dorește să devină mamă încă o dată.

“Viața cu trei copii este completă și un al patrulea nu face parte din planurile noastre. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru cei trei copii sănătoși, de care ne bucurăm din plin în fiecare zi. Am făcut sport inclusiv pe perioada sarcinilor, mai exact am urmat un program de aerobic adaptat condiției mele.

Uite și: Gemenele lui Borcea, răsfăț la salon la 3 ani! Cât de mari si frumoase s-au făcut! Sunt cochete ca mama lor!

Atât pe perioada sarcinilor, cât și când am alăptat, nu m-am abținut și mi-am satisfăcut poftele, dar m-am reapucat de sală, cam la două luni după fiecare sarcină. Acum, după mult efort, am ajuns la greutatea dorită, aceeași de când lucram ca fotomodel, de 62 de kilograme, o greutate la care eu mă simt cel mai bine”, a declarat Valentina Pelinel, într-un interviu recent.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
horoscop 18 noiembrie jpg
monica belluci si deva
Robert Moscalu jpeg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
Hagi, Getty jpg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi