Ce etnie are Cristi Borcea. Liderul rromilor, declarații surprinzătoare: „De-aia schimbă femeile așa des”

Ultima actualizare:

Cristi Borcea a ajuns la 53 de ani și se declară fericit. Formează o familie împreună cu Valentina Pelinel și au trei copii: gemenele Rania și Indria și băiețelul Milan. Puțini știu, însă unele detalii despre fostul patron de la Dinamo. Iată despre ce este vorba! 

Detalii despre etnia lui Cristi Borcea Foto: Facebook
Detalii despre etnia lui Cristi Borcea Foto: Facebook

Viorel Motoi: „Cristi Borcea este țigan 100%"

Dacă v-aţi uita în arborele genealogic al soţului ei, ați găsi ADN-ul lui Cristi Borcea. Vă spun eu, este ţigan 100%, vă garantez. De aici i se şi trage. Noi avem nevoie de o femeie la cinci ani. Aşa suntem noi. Va lăsa femeile până îşi va pierde virilitatea. Atunci se va termina totul. Noi ţiganii suntem egoişti în dragoste. Vrem să ni se ierte toate greşelile, chiar dacă noi suntem infideli", a spus liderul rromilor, Viorel Motoi, pentru Antena1. 

Cristi Borcea se trage din lăutari

În trecut, Invitată în emisiunea ”Un show păcătos”, de la Antena 1, vrajitoarea Melissa a făcut o dezvăluire. Ea și Mihaela Borcea sunt rude prin alianță: „Vărul meu este căsătorit cu verișoara Mihaelei. Suntem rude prin alianță. Cristi Borcea e țigan!”.

Din ce a făcut primii bani Cristi Borcea 

Cristi Borcea a făcut primii bani din afacerile cu butelii și a avut parte de o copilărie cu vacanțe de vară la bunicii săi, în satul Valea Boului, din județul Gorj. Foștii consăteni au povestit pentru Fanatik.ro că Borcea era ținta miștourilor la el în sat. În plus, se vorbește că el purta alt nume, dar și l-a schimbat, să dea bine la București.

„Ieșea zilnic de la centrul de butelii ca un măgăruș. Căra pe-o bicicletă 6 butelii, una pe grătarul din față, una pe cel din spate, una între picioare, una pe cadru, alta legată cu sfori în spinare și ultima în brate. Era mare distracție să-l vedem cum cădea de-a berbeleacul cu buteliile peste el, iar cand nu pica singur, îl mai ajutam și noi”, spuneau oamenii care locuiau în sat cu el.

Cum a ajuns să se îndrăgostească Cristi Borcea de actuala soție

Cristi Borcea este îndrăgostit peste măsură de Valentina Pelinel, femeia care i-a dăruit deja 3 copii și susține că este cea mai frumoasă din toată lumea. Fostul acționar de la Dinamo încă își amintește momentul în care a început să aibă sentimente pentru fostul fotomodel și intenționează să o facă să se simtă fericită și specială pentru tot restul vieții.

Recunoaște că este împlinit lângă actuala sa soție și încearcă în fiecare zi să o cucerească tot mai mult si să o păstreze alături de el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net