Valentina Pelinel dă din casă. La ce capitol o întrece soțul său: «Cristi are mai multe...»

Urmează o perioadă cu aniversări şi multe petreceri în familia Valentinei Pelinel. Pe 8 decembrie împlineşte 43 de ani, iar în ianuarie soţul ei, Cristi Borcea, aniversează 54 de ani. Urmează să-şi împodobească vila din Pipera alături de cei 3 copii ai lor, iar Valentina ne-a povestit despre cum se va derula acţiunea, ce planuri are de ziua ei, dar şi cum se întreţin tineri şi sănătoşi ea şi soţul ei. 

Cristi Borcea și  Valentina Pelinel  formează un  cuplu superb.  Mereu sunt atenți  la cum arată
Cristi Borcea și Valentina Pelinel formează un cuplu superb. Mereu sunt atenți la cum arată

Click!: Valentina, ce mai faci? Cum sunt cei mici?

Valentina Pelinel: Bună! Sunt bine, cu programul meu, cu copiii. Fetiţele fac 5 ani în martie şi Milan are 7 ani şi 3 luni. Acum ne dă bătai de cap virusul ăsta şi nouă. Are Milan de luni, iar de azi şi Rania. De obicei îi duc la medic şi luăm ce ne prescrie. Înainte mă panicam foarte tare, dar acum sunt o mamă relaxată şi precaută. Sunt şi adepta naturistelor, am în casa mea siropele antirăceală, miere, ceiuţuri, vitamine, dar mergem şi la medic mai întâi de toate.

Urmează ziua ta de naştere, pe 8 decembrie. Cum vei petrece? Ce cadou îţi doreşti? 

Chiar nu m-am gândit ce voi face de ziua mea. Anul trecut am stat cu soţul meu acasă, nu m-a interesat nici o petrecere,  nici o masă. În ultimii ani n-am mai avut chef de astfel de ieşiri zgomotoase, probabil şi anul acesta vom fi tot noi doi şi ne vom rezuma la ceva intim sau cu prietenii. La cadou nu m-am gândit. Întotdeauna ne dorim ceva, e frumos şi când oferim, dar şi când primim. Este bucuria aceea specială! Eu nu îmi doresc ceva anume, pentru că soţul meu mereu mă surprinde. Fie că e vorba de o bijuterie, buchete frumoase de flori sau haine.

Când ţi-a adus ultima dată flori?

Îmi aduce destul de des şi fără ocazii şi mă bucur că l-a învăţat şi pe Milan. A văzut în casă, a văzut la tatăl lui aceste gesturi galante, şi aşa se comportă şi el. E foarte protector cu surioarele lui, are grijă de ele, şi-mi place foarte mult că preia aceste comportamente frumoase.  

Familia Borcea abia  așteaptă Sărbătorile
Familia Borcea abia așteaptă Sărbătorile

Ce veţi face de Crăciun? Cum veţi petrece?

De Crăciun nu mergem nicăieri. Nu avem ceva planificat, de obicei stăm acasă cu familia, ne bucurăm împreună, iar de Revelion vom fi anul acesta prin ţară. Unde să plecăm cu 3 copii după noi?!

Ce vă place din meniul de sărbători? 

Suntem nişte pofticioşi cu toţii, ne place mâncarea, iar de sărbători mâncăm, nu glumă. Lăsăm dietele deoparte! Mie îmi place piftia, iar copiii sunt extaziaţi de momentul porcului, când se taie porcul şi le place şoriciul. 

«De Sărbători lăsăm dietele deoparte»

Să înţeleg că vă veţi apuca şi de amenajat casa? 

Da, deja, pentru că celor mici le place atmosfera şi vrem să se bucure de ea cât mai mult. Ornăm frumos toată casa, mai folosim din decoraţiunile de anul trecut, le mai înlocuim pe cele vechi. Bradul îl facem de obicei înainte de ziua mea ca să avem pozele generice la brad ca în fiecare an.

Apropo, cum vă reveniţi în formă după festinul culinar?

Mergem constant la sală, facem exerciţii. Dar aşa cum v-am spus, bucuria asta nu vrem să ne-o fure nimeni, lăsăm toate obiceiurile sănătoase deoparte şi ne bucurăm de tradiţii.

Ce fel de tratamente faceţi? Tu cum te îngrijeşti?

Facem şi tratamente corporale. Nu sunt genul care să doarmă prin saloane, pentru că oricum nu am timp. Însă am ritualul meu de îngrijire. Am un ten sensibil şi mi-a luat mulţi ani să ştiu ce îmi este necesar. Trebuie să am grijă să nu stau la soare, nu folosesc produse cu parabeni. Nu cele mai scumpe produse sunt şi cele mai bune. Am învăţat că tot ce e natural îmi face bine. Îmi fac mască cu argilă, e foarte simplu de făcut acasă. Trebuie să foloseşti ce îţi face ţie bine.

Dar Cristi Borcea cum se îngrijeşte, pentru că este tot timpul aranjat şi ca scos din cutie. Ce produse de îngrijire foloseşte sau ai tu grijă să îi cumperi?

Nu, eu am un soţ care se întreţine. Aşa l-am cunoscut. El are mai multe produse decât mine. Măşti, serumuri, fiole... Avem fiecare baia noastră, deci nu ne certăm pe oglindă (n.r.: râde). Îmi place foarte mult când plecăm în călătorie că el are 2 plăsuţe mari cu produse de îngrijire şi eu îmi iau ceva minimal că ştiu că a pus el tot ce trebuie astfel încât să iau şi eu de acolo. 

Ce planuri de viitor aveţi?

Nu pot să spun că avem, continuăm ce avem deja. Ne dorim doar să  fim sănătoşi ca să le ducem frumos şi  de acum înainte.

Borcea: «Deţinuţii mă pensau cu aţa»

Și în pușcărie, afaceristul  a avut grijă de aspectul său
Și în pușcărie, afaceristul a avut grijă de aspectul său

Cristi Borcea trece adesea pragul salonului de înfrumuseţare deţinut chiar de el şi a recunoscut că vrea să sfideze vârsta, astfel că nu ne este de mirare că şi în puşcărie fostul patron al Dinamo s-a îngrijit ca la carte, deţinuţii fiind cei care îl tundeau şi îl pensau. „M-am adaptat. Te adaptezi, n-ai ce să faci. Veneau ăia la Jilava, stăteam patru, atâţia eram într-o cameră, venea televiziunea să vadă camera lui Borcea. Se închinau, eram cu paturi suprapuse. Creme îţi luai de la magazin, eu îmi luam şi acolo. Primul lucru, acid hialuronic fiole, comandam, ce ziceai aia îţi aducea. Nu aveai voie să iei orice, dacă permitea regulamentul. Aveam frizeri acolo, care făceau cursurile şi mă tundeau tot timpul. Eu acum, acasă, părul din urechi îl fac cu flacăra, că acolo m-au învăţat, la puşcărie. Cu bricheta, aşa m-au învăţat, aşa fac. Aveam acolo deţinuţi care făceau cu aţa, mă pensau. Sunt specializaţi. În momentul în care veneam în permisie, atunci îmi puneam acid, când veneam în permisie de două zile, trei zile, cinci zile”, a dezvăluit Cristi Borcea, în cadrul podcastului „Tare de tot”, moderat de Viorel Grigoriu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net