Denise Rifai a rămas interzisă! Răspunsul dat de George Simion în direct a lăsat-o fără cuvinte

Ultima actualizare:

George Simion, liderul AUR, a recunoscut că a recurs, în trecut, la evaziune fiscală. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii ”În Opoziție”, moderată de Denise Rifai. Acesta nu a putut estima exact suma pe care nu a declarat-o la stat. Nu a fost pentru prima dată când George Simion a spus că a făcut avere fără să respecte legea.

Ce a recunoscut George Simion Foto: Facebook George Simion
Ce a recunoscut George Simion Foto: Facebook George Simion

Simion a confirmat că a comis evaziune fiscală

Liderul AUR George Simion a fost invitat în cadrul emisiunii „În Opoziție”, moderată de Denise Rifai. În timpul discuției, Rifai l-a întrebat pe George Simion dacă a fost implicat în evaziune fiscală în perioada în care deținea propria afacere.

Simion a confirmat că a comis evaziune fiscală. El nu a putut, însă preciza exact suma pe care nu a raportat-o autorităților fiscale. „N-aș putea estima. Știu că aveam o afacere care îmi aducea între 5.000 și 7.000 de euro, ca antreprenor, dar n-aș putea să vă spun cât am declarat și cât n-am declarat", a declarat George Simion. 

George Simion a recunoscut și în trecut că nu a respectat legea 

Nu este pentru prima dată când George Simion recunoaște că a făcut avere fără să respecte legea. Și în trecut George Simion a afirmat senin că nu fiscaliza produsele pe care le-a comercializat, fie că era vorba de produse de import sau din producție locală.

La fel cum a recunoscut că o sursă importantă de venit erau petardele, desigur nefiscalizate, pe care le vindea galeriilor de fotbal pe stadion. Vindeam pe internet aceste haine si produse de ultrași și petardele mai degrabă de revelion și nu le fiscalizam pe toate”.

"Am vândut haine de brand din Marea Britanie și din Germania"

În primavara acestui an, George Simion, a spus în cadrul unui interviu că în perioada în care deținea o firmă care comercializa haine de brand din străinătate, produse pentru ultrași și petarde a făcut evaziune fiscală.

Am avut carte de muncă, am avut o firmă ca antreprenor am făcut bani pentru ceea ce aveam nevoie eu la necesitățile mele personale, nu am cerut bani în stânga, în dreapta, m-am descurcat de la 15 ani, cum am putut. Societatea comercială pe care am avut-o, cu care am deschis un magazin în Calea Moșilor.

Am vândut haine de brand din Marea Britanie și din Germania, am făcut importuri, am făcut producție în România, am câștigat bani”, a povestit George Simion, în cadrul unui interviu cu Valeriu Nicolae, pe canalul de Youtube „Starea Natiei Oficial”.

Cine este, de fapt, George Simion 

George Simion este născut în Focșani, Vrancea. Liceul l-a făcut în București. Studiile superioare le-a urmat la Universitatea din București, la stat. Astfel, a obținut o licență în Administrație și Afaceri, în 2008. Pentru Simion a urmat și un program de master, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza" din Iași, în „Crimele comunismului", potrivit CV-ului publicat pe site-ul Camerei Deputaților.

De-a lungul timpului, Simion s-a remarcat prin capacitatea sa de a strânge mulți și a organiza marșuri, diverse activități civice. Printre cele mai de succes organizate de el s-au numărat mitingurile pro-unirea României cu Rep. Moldova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net