George Simion a anunțat din SUA că va candida la președinție. Ce a spus într-un interviu despre cum e văzut în România

George Simion se află în SUA zilele acestea unde participă la cea mai mare conferință republicană, CPAC - Conservative Political Action Conference, unde pretinde că a fost invitat. Într-un interviu dat unei jurnaliste americane el a dat ca sigură participarea la președinția României și a spus „probabil voi intra în turul doi cu candidatul socialist”. Simion a făcut mai multe declarații năucitoare în SUA.  Despre vaccinare a susținut că nu a fost niciodată împotrivă. Iar despre alegeri a spus că au fost mutate mai devreme pentru că politicienii din România se tem foarte mult de el, relatează Newsweek.

image

Simion, la un eveniment unde biletul de intrare costă 50 de dolari

Simion se află la Washington DC ca pretins invitat la cea mai mare conferință republicană: CPAC / The Conservative Political Action Conference”.

Newsweek România a arătat că nu există nicio dovadă că Simion este invitat la acest eveniment unde intrarea se face cu un bilet care costă între 50 și 600 de dolari. Chestionat de Newsweek, Simion a pretins că va susține un discurs de pe scena unde se va afla și Donald Trump.

Rugat să ofere dovezi, Simion a încheiat dialogul cu Newsweek spunând: „Nu vorbesc cu vidanjorii!”

Simion a spus că va intra în turul doi

George Simion a declarat într-un interviu pe care l-a dat pentru frankspeech.com în SUA că va candida la președinția României. El a pretins că va intra sigur în turul al doilea cu candidatul socialist, referindu-se la candidatul PSD.

Până acum Simion a susținut că va fi o analiză internă în AUR pentru desemnarea candiatului, iar înainte de a pleca în SUA a spus că pentru alegerile prezidenţiale, candidatul AUR va fi anunţat pe 16 iunie, potrivit Agerpres.

La minutul 3.15 jurnalista americană îl întreabă pe Simion dacă intenționează să candideze la președinția României.

Voi merge probabil în turul al doilea cu candiatul socialist la alegerile pentru președinția României”, a spus Simion în interviul care poate fi urmărit AICI

În același interviu, Simion a mai spus că clasa politică din România este atât de speriată de el și de AUR încât a decis să mute alegerile și nici nu e clar dacă acestea vor fi ținute, notează sursa citată.

Într-un alt interviu Simion a zis că AUR nu a îndemnat oamenii să nu se vaccineze. George Simion a organizat nenumărate proteste anti-vaccinare în perioada pandemiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net