Două mari actrițe, în juriu la iUmor. Informații exclusive despre mutările-surpriză

iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 12-lea sezon, începând din 11 februarie, și vom avea parte de noutăți senzaționale. Click! a aflat că două mari actrițe, iubite de toată România, se vor alătura show-ului de umor, singurul care are 2.3 milioane de abonați la canalul de Youtube.

iumor jpg

Schimbări mari în emisiunea de succes de la Antena 1, căci din acest sezon fanii producției vor avea parte de multe surprize. Click! a aflat detalii în exclusivitate despre cel de-al 12 lea sezon al emisiunii cu Delia, Mihai Bendeac și Cheloo la masa juraților.

Veste bună pentru fanii "iUmor", emisiune care revine la Antena 1 cu cel de-al 12-lea sezon, începând din 11 februarie, de la 20:30. Click! a aflat, în exclusivitate, că simpaticii jurați Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea noi colegi la masa juriului, după cum au declarat și în promo-urile de pe Antena1, unde spun că asta își doresc. Ei bine, noul sezon se filmează deja și au programate peste 14 zile de filmare. Noutatea este că în fiecare zi un nou jurat de top li se va alătură acestora, la masa verdictelor. Personajele istorice și invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

În fiecare ediție va fi câte un nou jurat

Am aflat că în echipă vor veni multe vedete, actori, oameni de radio și de televiziune, unii dintre ei fiind clienți mai vechi, care au trecut pe acolo și i-au luat la roast pe jurați. Dintre aceste vedete le amintim pe îndrăgitele actrițe de televiziune și teatru Carmen Tănase și Rodica Popescu Bitănescu, care au făcut show în edițiile în care au mai fost invitate.

Până acum au mai fost și Răzvan Exarhu sau Chef Florin Dumitrescu, care a fost foarte încântat de experiență. Lui Carmen Tănase, care a jucat în mai multe telenovele de la posturile Acasă TV sau Antena 1, i se potrivește mănușă acest rol. Puțini își mai aduc aminte că a și prezentat la un moment dat o emisiune gen "Iată-mă", în care îl avea coleg pe Pavel Bartoș, cu care lucrează și la Teatrul Odeon. Să nu mai spunem despre Rodica Popescu Bitănescu, al cărei râs molipsitor este perfect pentru acest show. Și ea a fost invitată specială, iar momentul ei de pe scenă s-a viralizat rapid.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net