Drama milionarului Dan Șucu. Fiul său fotbalist, diagnosticat cu o boală teribilă: „A debutat după un vaccin”

Ultima actualizare:

Viața de milionar nu e mereu roz. Diana și Dan Șucu au trecut printr-o dramă teribilă, atunci când unul din băieții lor avea să fie diagnosticat cu o boală autoimună teribilă. Diana Șucu a găsit puterea să povestească despre momentele dificile prin care a trecut întreaga familie.

Fosta prezentaotare de la TVR, Diana Lăscărescu are un mariaj cât se poate de fericit cu milionarul Dan Șucu. Diana l-a întâlnit pe Dan Șucu în urmă cu 18 ani, iar, astăzi, cei doi au la activ 16 ani de căsnicie și doi băieți, Dan Matei și Petru Andrei Cristian.

Diana Șucu a dezvăluit, însă, abia acum drama teribilă prin care a trecut întrega familie. Aceasta a vobit despre momentul când unul dintre băieți a fost diagnosticat cu o boală gravă automună. Diana și soțul ei au fost și ei afectați enorm de acest episod cumplit.

Întrega familie a fost în pericol! „O boală autoimună, care omoară părintele!”

Unul dintre băieții noștri a avut o problemă de sănătate, care a ținut un an de zile, de la 3 la 4 ani. Din fericire s-a vindecat. El s-a vindecat într-un an de zile, iar noi în trei. Este o boală care omoară părintele. Este o boală autoimună, ține 3 luni, 6 luni sau un an.

A debutat în urma unui vaccin. Acum, nici nu se știe de la ce a făcut purpura idiopatică, adică rămâi fără trombocite. Ulterior, am cunoscut mulți părinți care nici nu știau că trec prin așa ceva. Semnele sunt foarte clare: vânătăi de la genunchi în jos, unde zona este foarte vascularizată”, a declarat Diana Șucu, invitată în emisiunea „La Măruță”.

În urma acestei experiențe nefaste, Diana Șucu susține, în prezent, o activitate caritabilă, prin care ajută copiii bolnavi.

L-a despărțit de Camelia Șucu? Ce spune vedeta: „Este o minciună!”

Soția investitorului de la „Imperiul Leilor” ( Pro TV) nu s-a sfiit să dea din casă, atingând și alte puncte sensibile din căsncia ei. Diana a dezvăluit că milionarul este un bărbat foarte romantic și o copleșește cu atenții și flori, mai ales la ocazii speciale.

„Micul dejun îl pregătesc eu. E un răsfățat. Îi duc și cafeaua în pat. Eu cânt, dansăm prin casă”, a mai spus Diana, la Pro TV.

Fosta prezentatoare TV a ținut să lămurească și controversa legată de începuturile relației ei cu afaceristul Dan Șucu. La acea vreme s-a speculat în presă că Diana ar fi fost motivul pentru care Dan Șucu a pus punct mariajului cu prima lui soție, Camelia.

„Simt nevoia să fac lumină, dintr-un punct de vedere. La un moment dat s-a rostogolit povestea asta «cum Diana Lăscărescu l-a întâlnit pe Dan Șucu, imediat după ce a divorțat». Este o minciună. Dan s-a despărțit, a luat decizia asta în decembrie 2003, după ce i s-a întâmplat ceva extrem de urât.

În ianuarie s-a întors în România din Austria. Viața a continuat un an și jumătate. El a avut o altă relație cu o doamnă, o femeie serioasă. Soțul meu nu este un aventurier, este un om serios. Eu l-am cunoscut pe Dan la un an și jumătate după ce el a avut o viață lângă doamna respectivă, care are o fetiță, prietenă cu fetele soțului meu”, a mai povestit Diana, în aceeași emisiune.

Prima soție a milionarului Dan Șucu a fost Camelia, alături de care omul de a afaceri a dezvoltat imperiul Mobexpert. Cei doi au două fiice, Cristina și Ioana. Finanțatorul rapidist s-a recăsătorit, în 2005, cu ex-prezentatoarea TV Diana Lăscărescu, alături de care are doi băieți, ambii fiind juniori la Academia Rapidului.

Dan Matei are 16 ani și este căpitan al echipei U17. Al doilea băiat, Petru Andrei Cristian (în vârstă de 14 ani), evoluează la grupa U14 a giuleștenilor.

Cine este Dan Șucu?

Dan Șucu (59 de ani) a intrat pe piaţa afacerilor din România, imediat după Revoluție. A început cu afaceri cu fructe şi haine aduse din Turcia. Ulterior, în 1993, acesta a schimbtat domeniul și s-a reprofilat către afaceri cu mobilă.

În 2022, compania lui Dan Șucu, Mobexpert, a ajuns la opt fabrici, peste 2.300 de angajați, 26 de magazine și o cifră de afaceri de 200 de milioane de euro, fiind una dintre cele mai importante firme de amenajări interioare și retaileri de mobilă.

Milionarul a ajuns cunoscut publicului larg, după ce a devenit jurat la emisiunea „Imperiul Leilor” (difuzată la PRO TV). Ulterior, omul de afaceri a preluat pachetul majoritar de acțiuni al clubului de fotbal FC Rapid 192.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net