Diana și Dan Șucu, romantici de Anul Nou! Imagine rară cu celebrul cuplu

Ultima actualizare:

Diana Șucu și Dan Șucu au fost surprinși într-o ipostază foarte romantică de Revelion. După 15 ani de căsătorie, cei doi par a se iubi ca în prima zi. Totodată, soția acționarului de la Rapid a transmis și un mesaj emoționant.

Diana și Dan Șucu, romantici de Anul Nou! Foto: colaj Instagram
Diana și Dan Șucu, romantici de Anul Nou! Foto: colaj Instagram

Supranumit „regele mobilei” din România, Dan Șucu o sărută pasional pe soția lui în imaginea publicată în mediul online chiar de Anul Nou. Îmbrăcat elegant, cu sacou alb și cămașă albă, prosperul om de afaceri, care are o avere estimată la peste 120 de milioane de euro, pare mai îndrăgostit ca niciodată de soția lui. Diana Șucu a ales o rochie neagră pentru noaptea de Revelion.

Diana și Dan Șucu, sărut pasional de Anul Nou

„Doua suflete pereche care si-au găsit calea unul spre celălalt, prin forța destinului!!! La multi ani Fericiți cu sănătate si Pace!”, a scris Diana Șucu pe pagina de Instagram, în postarea făcută după Revelion.

La petrecerea de anul nou a fost prezent și unul dintre băieții cuplului. „Micul nostru .......care nu mai este mic!!! Din, 26 Decembrie , este un omuleț cu buletin ! Ne-a făcut plăcerea si onoarea sa-si petreacă seara de Revelion alături de noi”, a transmis Diana pe rețeaua de socializare.

Dan și Diana Șucu s-au căsătorit în 2007

Diana și Dan Șucu au făcut cununia civilă în aprilie 2007, iar nunta în luna octombrie a aceluiași an. Ei au doi băieți pe care, odată cu emisiunea "Imperiul Leilor", de la PRO TV, i-am văzut mai des la televizor și pe rețelele sociale. 

„Sunt serioşi şi învaţă foarte bine. Dani este foarte bun la matematică şi, în general, la tot ceea ce ţine de logică, îl moşteneşte pe tatăl lui. Şi Andrei este bun la matematică şi este extrem de spontan şi volubil ca mama lui", povestea Diana Șucu, într-un interviu pentru "OK! România".

Înainte să intre în relație cu Diana, Dan Șucu a mai fost căsătorit cu Camelia Șucu și au împreună două fete.

Partenerul Dianei Șucu a intrat în afaceri în 1993 cu brandul Mobexpert, care este în prezent unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România. La mijlocul anului trecut, Dan Șucu  a devenit noul acționar al Rapidului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net