Imagine rară cu Diana și Dan Șucu, alături de Adrian Sârbu. Soția milionarului, lecție de eleganță

Ultima actualizare:

Când vine vorba de eleganță și rafinament, Diana Șucu știe ce să poarte. Prezentă la un eveniment recent alături de Dan Șucu, supranumit „regele mobilei” din România, blondina a atras toate privirile și a demonstrat că hainele simple te pot face să arăți de milioane!

Dacă multe dintre divele showbizului aleg, la evenimente sau apariții TV ținute care mai de care mai pompoase, altele mizează întotdeauna pe simplitate. După cum susțin designerii, simplitatea este o artă, iar Diana Șucu o demonstrează ori de câte ori este nevoie. 

Diana Șucu, lecție de eleganță

Aflată la un eveniment cu ștaif, Diana Șucu a ales să poarte o rochie stil „little black dress”, cloș în partea de jos, accesorizată cu o curea subțire care îi punea talia în evidență. Ținuta a fost completată de un sacou stil tweed de culoare ivoire, cu nasturi aurii, masivi și de efect. 

A ales, de asemenea, o geantă clutch micuță, însă suficient de încăpătoare pentru câteva lucruri indispensabile și o pereche de cercei la fel de eleganți. În picioare, Diana Șucu a purtat o pereche de stiletto negri, asortați cu rochia. Coafura a fost una elegantă, iar machiajul ochilor discret, completat cu succes de buzele roșii. 

Aceasta s-a fotografiat alături de Dan Șucu, iar detaliul care a atras atenția a fost, pe lângă eleganța ei, dragostea dintre cei doi. S-au ținut de mână și au părut extrem de încântați să fie prezenți la evenimentul cu pricina, iar în imagine, alături de ei, a apărut și Adrian Sârbu, cunoscutul om de afaceri. 

Nu rata - Camelia Șucu, o viață plină de lovituri. Divorțul a dărâmat-o, însă moartea tatălui a devastat-o: „Abia acum pot vorbi de el fără să plâng!”

Diana și Dan Șucu, îndrăgostiți ca în prima zi!

Deși se spune că iubirea adevărată nu durează decât 3 ani, se pare că între Diana și Dan Șucu există o dragoste aparte. Cei doi se află la a doua căsnicie și sunt împreună din anul 2007. 

La vârsta de 19 ani, Diana s-a căsătorit cu omul de afaceri Cezar Lăscărescu, iar părinții ei nu au fost deloc de acord cu acest lucru. De vină se pare că era, la momentul respectiv, vârsta prea mică pe care o avea aceasta, după cum a mărturisit chiar ea în cadrul unui interviu mai vechi. 

„Părinții mei au fost foarte supărați când m-am căsătorit pentru că eram prea tânără, dar eram îndrăgostită și s-au resemnat. Am stat măritată 8 ani de zile, am divorțat și l-am cunoscut pe Dan, soțul meu actual”, a declarat Diana, potrivit Ego.ro.

Diana Șucu și Dan Șucu
Diana Șucu și Dan Șucu

Și Dan Șucu a trecut printr-un mariaj eșuat. Celebrul investitor de la „Imperiul Leilor” a mai fost căsătorit cu Camelia Șucu, femeia care nu i-a fost doar parteneră de viață, ci și parteneră de afaceri.

„L-am cunoscut pe Dan când eram în anul I de facultate, la Poiana Brașov. O prietenă de-a mea, care fusese vecină cu el, ne-a prezentat, am vorbit, cred că ne-am plăcut, dar n-am început atunci o relație.

Dar ne-am reîntâlnit în București, întâmplător, eu dădeam un telefon de la un telefon public, în față la Eva, el venea dinspre ONT, pentru că el a fost ghid ONT în studenție. Am spus: întâmplator, dar cred că nimic nu-i întâmplător… Apoi ne-am reîntâlnit la munte”, a povestit Camelia Șucu pentru revistatango.ro

Căsnicia lor a adus consecințe și pe plan profesional. Ulterior, după separare, Dan Șucu i-a cumpărat Cameliei acțiunile, iar între cei doi nu s-a făcut partaj. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net