Emily Burghelea, adevărul despre întoarcerea la Pro Tv! „Accidentul a fost o cotitură în viața mea…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Emily Burghelea a revenit, în această săptămână, pe sticlă! Vedeta s-a întors la emisiunea „Vorbește lumea” total refăcută după accidentul în care a fost pe punctul să-și piardă viața. Emily ne-a vorbit deschis despre noua experiență din tv, dar și despre viața de după accidentul din Mauritius. 

Emily Burghelea (25 de ani) este, din nou, la tv! Frumoasa influenceriță s-a întors în sânul echipei de la emisiunea „Vorbește lumea”, difuzată la Pro TV, în aceasta săptămână. 

Emily este foarte încântată de noua rubrică pe care o prezintă în emisiune, în zilele de marți și vineri. 

Emily Burghelea: „Mi-era dor să mă întorc în televiziune”

„Mă bucur enorm că am reluat colaborarea cu Pro TV pentru că mi-era dor să mă întorc în televiziune. Voi avea o rubrică de două ori pe săptămână la emisiunea <<Vorbește lumea>>, marți și vinerea, rubrică în care vom oferi, alături de specialiști, sfaturi în zona de parenting, lifestyle, wellbeing etc. 

Ne propunem să aducem conținut de calitate, atât de util mamelor care au nevoie mereu de informații și de idei despre cum să aibă o viață mai bună împreună cu familiile lor. 

Eu am și pe rețelele sociale o comunitate minunată, formată în special din femei tinere, mame tinere, care au multă nevoie de informație credibilă care să le răspundă la miile de întrebări pe care le au și care să le ofere sfaturi ca să își facă viața mai ușoară, mai frumoasă”, a declarat Emily Burghelea, în exclusivitate pentru Click!

„Accidentul a fost pentru mine un punct de cotitură. Mi-a arătat cât de prețioasă e viața”

„Pentru ele voi oferi conținut atât prin intermediul rubricii de la Pro TV, cât și printr-o serie pe care am lansat-o deja în online. Interviuri cu experți, idei de activități, sfaturi despre produse de care avem neapărată nevoie în viața cu copiii, toate acestea se vor regăsi în oferta mea de conținut pentru educația și parenting. 

Mai mult, pregătim o serie de evenimente prin care să aducem comunitatea împreună și în mediul offline. Ne vom întâlni să promovăm lectura, educația pentru sănătate, sportul în familie, dar mai ales ne vom întâlni să promovăm petrecerea de timp de calitate a părinților cu puii lor. 

Pentru că accidentul a fost pentru mine un punct de cotitură care mi-a arătat cât de prețioasă e viața, cât de importantă e familia și cum îți poți găsi echilibrul doar înăuntrul ei. 

Așa că, urmăriți-mă toamna aceasta pe rețelele de socializare și la TV pentru că voi aduce multă bucurie, energie și idei prețioase pentru fiecare dintre voi”, a fost mesajul transmis de Emily pentru fanii ei, prin intermediul Click!

Emily, refăcută total după accidentul din Mauritius și cu un nou look

Emily Burghelea a revenit, în aceste zile, la emisiunea  „Vorbește lumea” cu zâmbetul pe buze și recuperată în totalitate după accidentul pe care l-a avut în această vară. Vedeta are și un look nou, tânăra renunțând la părul blond în favoarea unei culori mai închise.

Emily Burghelea a avut nevoie de mai multe operații complicate, după ce a fost la un pas să își piardă viața în accidentul grav din Mauritius. 

Vedeta se afla într-un taxi, în drum spre aeroport, în momentul în care autovehiculul s-a izbit violent de un TIR. Influencerița și nașa ei au scăpat ca prin minune cu viață. Emily a revenit în țară cu fața desfigurată și corpul plin de vânătăi. 

Emily Burghelea a devenit cunoscută după participarea ei la emisiunea „Bravo, ai stil!” ( Kanal D). Ulterior, ea a fost asistentă la „Acces Direct” (Antena 1) de unde și-a dat demisia în direct. Influencerița a încercat să spună în emisiunea moderată de Mirela Vaida că Veronica, cunoscută de telespectatori ca Vulpița, era agresată de soțul ei, Viorel.

Apoi, Emily a fost cooptată în proiectul „ Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a fost prezentatoare alături de Majda și Cosmina Păsărin, după ce Adela Popescu a părăsit emisiunea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net