Lili Sandu, vacanță de vis în Bulgaria, alături de soțul și fiul său. Imagini sexy cu prezentatoarea de la „Vorbește lumea”

Lili Sandu (44 de ani) arată într-un mare fel. Frumoasa brunetă a fost într-o vacanță, în Bulgaria, cu băieții ei, Silviu Țolu  (32 de ani) și fiul ei, Thomas Jay (3 ani).

Cei trei s-au distrat din plin împreună, la o piscină de lux, iar părinții au avut timp și de ei, mai ales când micuțul lor se odihnea, obosit fiind după joaca pe plajă și statul la soare.

Se vede clar că Lili Sandu radiază! Vedeta este super fericită atunci când este lângă băieții ei și este toată doar un zâmbet.

Lili a etalat o mega siluetă la plajă, a ales să poarte un costum roșu, din două piese, și a arătat ca o adolescentă sau mai ceva ca actrițele din „Baywatch”. Chiar dacă între ea și iubitul său este o diferență de vârstă de 12 ani, cei doi par să se înțeleagă din priviri și își împart, cum se poate mai bine, timpul petrecut alături de Thomas Jay.

„Parents off Duty! Atât de bine se simte TJ, aici, la hotel, încât somnul de prânz durează între 3-4 ore, timp destul cât să ne “facem de cap”, a mărturisit Lili Sandu, care apoi, ajunsă acasă, a suspinat după vacanță.

Când scriu acest text sunt deja pe canapeaua de acasă, deși sincer vă spun că tare mult mi-ar fi plăcut să fiu încă pe un șezlong, la malul marii. A fost o vacanță minunată, cu și pentru TJ, iar noi am fost extrem de încântați să-l vedem atât de fericit, făcând activități diverse, foarte captivante pentru el, în fiecare zi”, a mai povestit Lili Sandu, care este o mămică dedicată și iubitoare.

A vrut să facă poze sexy, la piscină,dar nu a prea reușit

Și pentru că peisajul din vacanță a fost unul de vis, Lili Sandu și-a dorit să facă câteva fotografii în care să își pună în evidență trupul de sirenă. Nu a prea avut mare succes, pentru că, de fiecare dată când se așeza la o poză mai senzuală pe marginea piscinei, băiețelul ei, Thomas Jay, îi cam intra în cadru, lucru de care s-a amuzat și ea.

Hidratarea e importantă

Pe timp de vară, Lili Sandu acordă o atenție sporită corpului său și se hidratează intens.

„Sunt zile în care mi se întâmplă să mai sar peste micul dejun, dar hidratarea este lucrul de care nu uit, mai ales atunci când mă aflu pe platoul de filmare”, a mai spus prezentatoarea TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net