Lili Sandu, dezvăluiri din culisele emisiunii „Vorbește lumea”. Cum se înțelege cu producătorul de la Pro TV

Ultima actualizare:

Deși prezintă acum ”Vorbește lumea” cu Șhurubel și Bogdan Ciudoiu, Lili Sandu (44 de ani) a trecut prim mai multe experiențe pe micile ecrane, de la roluri în seriale, la muzică sau participări la reality-showuri. Cum emisiunea pe care o prezintă acum la Pro TV împlinește opt ani pe 13 iulie, ne-am gândit să o descoasem un pic și iată ce a ieși în continuare.

Lili Sandu la Vorbește lumea
Lili Sandu la Vorbește lumea

Click!: Pe 13 iulie se împlinesc 8 ani de „Vorbește lumea”. Ce urezi echipei? Ce-ți dorești pentru tine?

Lili Sandu: În primul rând, vreau să îi mulțumesc echipei Vorbește lumea pentru căldura cu care m-a primit în proiect, profesionalismul de care dă dovadă în fiecare zi și prietenia pe care oamenii mi-au oferit-o fără să aștepte ceva la schimb. Emisiunii îi doresc un număr cât mai mare de sezoane, iar tuturor persoanelor parte din echipă le doresc să fie la fel de fericite, dedicate și implicate cum sunt acum. Mie nu-mi doresc decât să fac parte cât mai mult timp din această familie mare și frumoasă!

Ce ritual de dimineață ai? La cât te trezești și ce faci prima oară?

Diminețile mele încep devreme. Imediat cum mă trezesc, îmi fac toaleta și mă pregătesc pentru o nouă zi. Întotdeauna servim micul dejun în familie, după care îl pregătesc pe TJ. Îi predau ștafeta lui Silviu, care îl duce pe Thomas la grădiniță. Eu plec de îndată spre platou, unde intru la make-up & păr. Nu am foarte mult timp la dispoziție să mă pregătesc, nici nu îmi dau seama cum zboară. Mă trezesc în fața camerelor de filmat cu numărătoarea inversă în cască.

Cum te înțelegi cu colegii de prezentare, de cine ești mai apropiată?

Toți trei ne înțelegem super. Avem chimie, ne completăm, iar toate glumele vin natural. Mă simt în mod egal apropiată de Shuru și Bogdan. Suntem ca în familie, nu am un frate preferat. Sunt două persoane diferite, însă amândoi au un simț al umorului foarte bine dezvoltat. Îmi place să cred că facem o echipă tare bună împreună.

Lili Sandu, lady in Red/ Foto Pro TV
Lili Sandu, lady in Red/ Foto Pro TV

Cât de greu este să prezinți o emisiune TV? Ce e mai greu, să fii atentă la prompter, la camere sau la producătoarea din cască?

Recunosc, nu este cel mai ușor lucru. Un prezentator TV trebuie să aibă o atenție distributivă grozavă. În timp ce prezinți un subiect, trebuie să te uiți la camera indicată, să ai o dicție bună, să fii atent să nu încurci cuvintele de pe prompter și să iei în considerare indicațiile pe care le primești în cască. În plus, oricând pot apărea situații neprevăzute. Prin urmare, trebuie să fii spontan, flexibil și să gestionezi cu calm orice moment neașteptat. Totuși, toate aceste acțiuni se dovedesc a fi mult mai simple atunci când îți place ceea ce faci.

Mulți spun că nu este așa de greu să fii prezentator TV, însă puțini știu ce se ascunde în spatele acestei meserii. Ție de ce îți place?

Îmi place faptul că îmi oferă libertate. Pot să prezint subiectele în propriul fel, să ating segmentele emisiunii prin intermediul abordării mele și să fiu naturală. În plus, mă distrez foarte tare. În fiecare zi, întâlnesc oameni noi, incredibil de talentați și muncitori. Cu fiecare ediție, învăț ceva nou de la invitații pe care îi avem în platou sau de la colegi. Echipa Vorbește lumea este o familie mare și iubitoare, care m-a făcut să iubesc acest proiect din care fac parte. Îmi place și faptul că pe zi ce trece, câștig și mai multă experiență, îmi îmbunătățesc aptitudinile și îmi șlefuiesc valorile și calitățile.

Cum era Lili Sandu în copilărie

Cum erai la 8 ani? Ce pasiuni aveai atunci și ce visai să devii când erai mică?

Dintotdeauna am fost atrasă de mirajul artistic. La 8 ani eram „super entertainer” când ai mei dădeau petreceri (râde). Îmi plăcea să le cânt invitaților sau să le spun poezii. Eram în lumina reflectorului de acasă. Pe la 12 ani am început să descopăr muzica și să îmi creez acest univers. Eram artista familiei.

Lili Sandu alături de Shurubel și Bogdan Ciudoiu, colegii ei/ Foto Pro TV
Lili Sandu alături de Shurubel și Bogdan Ciudoiu, colegii ei/ Foto Pro TV

Despre ce crezi că „vorbește lumea” mai mult când deschid subiectul „Lili Sandu”? Despre actriță, cântăreață sau vedetă TV? Sau poate mama sau iubita Lili Sandu?

O întrebare foarte interesantă! Fără doar și poate, lumea va găsi întotdeauna subiecte de discuție, indiferent ce și cum ai face. În general, cred că oamenii vorbesc despre subiecte curente, de actualitate. Prin urmare, cred că subiectul persoanei mele este asociat cu prezentatoare TV, mamă și iubită în momentul prezent. Totuși, poate unele persoane au fost lângă mine încă de la început și mă asociază cu unul dintre cuvintele „actriță” și „cântăreață”. Nu vom știi niciodată.

Legat de muzică, nu îți dorești o revenire? Nu scoți un single nou?

Muzica a fost prima mea iubire și va păstra un loc special în inima mea. A reprezentat primul pas în clădirea unei cariere și biletul meu către notorietate. Momentan, nu pregătesc niciun single, însă niciodată nu spun niciodată. Dacă se va ivi ocazia să activez din nou în acest domeniu, o voi face cu mare drag.

Dar un rol pe măsura ta? Pentru că ai avut câteva apariții notabile în „Păcatele Evei” sau „Numai iubirea”. Noi ne-am dori să o revedem pe actrița Lili Sandu...

Mă bucur să aud asta! Iubesc actoria în egală măsură cu muzica, ambele domenii au contribuit enorm la notorietatea mea și m-au propulsat în carieră. Dacă îmi va fi propus un proiect care mi se potrivește, cu siguranță o să ne revedem și din acea postură.

Ce frumoasă familie are Lili Sandu
Ce frumoasă familie are Lili Sandu

„M-aș vedea într-un thriller psihologic”

Dacă ai putea să alegi un scenariu sau un film, cu cine ți-ar plăcea să joci, pe cine ai alege, să zicem, de la noi sau de afară?

Cred că m-aș vedea într-un thriller psihologic. Mi-ar plăcea să joc alături de Al Pacino, este preferatul meu dintotdeauna. M-aș duce și la polul opus și aș juca o comedie. Dacă ar fi comedie, cu siguranță l-aș alege pe Shurubel. Nu am nicio îndoială că nu am face echipă bună într-o comedie!

Cu iubitul tău, tatăl copilului vostru, nu ți-ar plăcea să joci într-un proiect sau să prezentați o emisiune TV?

În ultimii ani ni s-a propus ideea de a prezenta împreună, doar că nu s-a concretizat nimic fiindcă nu era ceva care să ne reprezinte în totalitate. Nu am zice „Nu”, cred că am face echipă bună și în fața camerei. Mai degrabă ne-am vedea jucând într-un serial sau film. Lăsăm deschisă această oportunitate pentru că nu se știe niciodată.

Ce îți dorești pentru următoarea perioadă? Te consideri împlinită?

Da, sunt împlinită. Iubesc și sunt iubită, am o familie minunată, sunt acolo unde trebuie să fiu, ador ceea ce fac și mă regăsesc în toate proiectele în care sunt implicată. Nu am nicio dorință specială, simt că toate dorințele mele au devenit realitate. Un lucru pe care mi-l doresc este să mă odihnesc, să mă relaxez și să mă distrez în această vacanță de vară. Abia aștept să petrec timp cu băieții mei, Thomas și Silviu!

Lili Sandu este fresh mereu/ Foto Pro TV
Lili Sandu este fresh mereu/ Foto Pro TV

Ne poți spune câteva dintre secretele frumuseții tale? Ai anumite trucuri pentru a fi fresh?

Nu am niciun secret! Ca orice altă femeie, apelez la anumite trucuri: fac sport, sunt atentă la ce și cât mănânc, aloc timp îngrijirii personale. Capitolul sport este asigurat de faptul că toată ziua alerg după TJ (râde). Dacă nu am timp să ajung la sală, nu este nicio problemă, are Thomas grijă de acest aspect. În ceea ce privește alimentația, nu mă abțin de la nimic, dar niciodată nu fac exces. Încerc să consum alimente cât mai sănătoase și să am grijă la cantitate. Cât despre îngrijirea personală, nu am o cremă de față minune sau o mască de păr miraculoasă, dar folosesc numai produse adecvate tipului meu de piele. Este foarte important să testezi, să descoperi ce se potrivește organismului tău și să îți asculți corpul.

Cum te înțelegi cu Andreea Caranda, producătorul emisiunii?

Nespus de bine. „Vorbește lumea” este a doua mea familie, iar Andreea este persoana căreia i se datorează succesul emisiunii și închegarea echipei. Mă pot baza pe ea și îmi place să cred că și ea simte același lucru față de mine. Este o profesionistă, are o fire puternică și totodată o inimă extrem de mare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net