Lili Sandu, despre cea mai mare provocare a vieţii, aceea de a fi mamă: „Nimic nu este prea greu atunci când..."

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Pare să dețină rețeta echilibrului în viață. Lili Sandu (43 de ani) reuşeşte cu brio să se împartă între familie şi profesie. În zilele în care trebuie să ajungă la PRO TV, pentru a prezenta matinalul „Vorbeşte lumea”, totul e calculat la secundă. Dar nu se plânge. Dimpotrivă. Consideră că bucuria de a fi mamă îi oferă energia necesară să le facă pe toate. Mai ales că, spune ea, are norocul de a fi sprijinită în toate şi de partenerul de viaţă. Am stat la povești cu Lili, pentru un interviu realizat cu ocazia unei noi ediții Click! TV. 

Click! TV: Care este rutina dimineților tale, când ai matinalul de la PRO TV?

Lili Sandu: Pentru mine, diminețile încep foarte devreme. Mă trezesc, îl pregătesc pe TJ pentru grădiniță, mă asigur că nu-i lipsește nimic, petrec timp, când se poate, cu Silviu, la cafea. Apoi, după ce Silviu pleacă pentru a-l duce la grădiniță pe TJ, încep să îmi adun repede, repede lucrurile și fug spre platoul emisiunii „Vorbește lumea”. Ajunsă acolo, intru la coafat și la machiaj. Profit de faptul că stau locului în timp ce sunt aranjată, așa că primesc ultimele instrucțiuni înainte de live-ul din ziua respectivă. Apoi, de la ora 10.30 până la ora 13.00, suntem în direct. Vă invit pe toți să ne urmăriți în fiecare zi, de luni până vineri, la PRO TV.

Ce îți place cel mai mult la acest format tv?

Anul trecut, în septembrie, am primit propunerea de a prezenta „Vorbeşte lumea” cu mare bucurie, fiindcă îmi era dor de televiziune. A fost o revenire plină de entuziasm, mai ales că e vorba despre o emisiune care ocupa un loc special în inima mea... Îmi place extraordinar de mult faptul că la „Vorbește lumea” venim în ajutorul telespectatorilor cu informații utile, sfaturi și idei. Abordăm foarte multe subiecte, diferite, din domenii precum sport, gastronomie, modă, psihologie... Este o emisiune educativă din multe puncte de vedere. În plus, ne distrăm foarte mult, atât în timpul live-ului, cât și în pauze. Băieții sunt foarte amuzanți, iar echipa din spatele camerelor este la fel de distractivă. Şi, în același timp, profesionistă. Peste platou plutește o stare generală de bine, iar asta ne face munca mai ușoară. Cu ajutorul ei, reușim să le inducem telespectatorilor un vibe cât se poate de bun.

Lili Sandu, pentru Click! TV: „Nonstop pregătesc lucruri noi”

Lili Sandu, pe coperta celui mai nou număr al revistei Click! TV / foto: PRO TV
Lili Sandu, pe coperta celui mai nou număr al revistei Click! TV / foto: PRO TV

În afară de jobul din PRO TV, cu ce îți mai ocupi timpul, din punct de vedere profesional?

Nonstop pregătesc lucruri noi. Am norocul să fac parte exclusiv din proiecte care-mi plac și îmi aduc satisfacție și fericire. Asta se poate vedea şi pe conturile mele de pe rețelele sociale. Mă bucur să am o comunitate atât de mare, frumoasă și implicată. Oameni care nu mă cunosc personal, dar mă urmăresc online, îmi sunt aproape la orice pas, iar asta mi se pare wow. Uneori fac lucruri special pentru ei, acesta fiind modul meu de a le mulțumi.

Ai mai primit oferte de a juca în seriale tv sau în filme? Ți-ar plăcea să reiei și această activitate?

Niciodată nu spun niciodată! Fără doar și poate, actoria are un loc extrem de special în sufletul meu. Prin urmare, dacă vreodată se va ivi ocazia unui rol care mi se potrivește, ne vom revedea și din acea postură... cu siguranță!

Lili Sandu: „Muzica va rămâne prima mea dragoste”

Dar cu muzica ce planuri mai ai?

Muzica a fost și va rămâne prima mea dragoste. Dacă voi avea ocazia să mă reîntorc într-un studio de înregistrări, o voi face cu toată inima. Nu voi spune „nu” unei oportunități sau unui proiect în care mă regăsesc. Toate lucrurile se întâmplă cu un motiv.

Cum reușești să ai grijă de Thomas, având în vedere că ai o viață foarte activă din punct de vedere profesional? Aveți bonă?

Noi ne-am obișnuit repede cu noul rol ce ne-a fost alocat, și anume cel de părinți. Am îmbrățișat această binecuvântare și am primit experiența cu brațele deschise. Cred cu tărie că partenerii trebuie să se susțină și să se ajute reciproc. Eu îl pregătesc pe TJ pentru grădiniță, Silviu e cel care îl duce acolo. După emisiunea „Vorbește lumea”, eu sunt cea care îl ia pe Thomas Jay de la grădiniță, iar acasă petrecem cu toții timp împreună. Treburile sunt împărțite în mod egal și întotdeauna găsesc sprijin în Silviu.

Ce mai face Thomas Jay și care sunt provocările momentului cu el?

TJ este foarte bine. Crește, este un copil fericit și ne bucurăm de amintirile pe care ni le creăm în trei. Nimic nu este prea greu atunci când ești mamă. Oricât de dificil ar părea un lucru, fericirea copilului tău este mai presus de toate și transformă orice obstacol în ceva minor. Întotdeauna este o provocare să alegem cele mai bune activități pentru dezvoltarea sa și să îi oferim cât mai multe oportunități din care are de învățat pe mai departe.

Lili Sandu: „Nu sunt adepta fotografiilor prelucrate”

Aveai un blog, dar am remarcat că nu mai scrii de ceva timp acolo...

Așa este, lilisandu.ro este blogul despre care vorbești. Din păcate, timpul nu mi-a mai permis să îmi aștern gândurile și cunoștințele legate de nutriție. Sper să mă reîntorc cât de curând la el. Îmi făcea o extraordinară plăcere să scriu și să împărtășesc idei, sfaturi și informații cu cititorii blogului meu.

De postările, story-urile și reel-urile de pe conturile tale de pe rețelele sociale te ocupi chiar tu, personal?

Da! Eu încerc să îmi fac vreme pentru toate aspectele din viața mea, inclusiv pentru rețelele mele sociale. Încerc să postez cât de des cu putință și regret că uneori nu apuc să le arăt chiar tot urmăritorilor mei, care îmi sunt alături la tot pasul. Apreciez extraordinar comunitatea pe care am clădit-o, este atât de frumoasă și implicată! Mă surprinde faptul că un număr atât de mare de „străini” mă admiră. De aceea, încerc să le răsplătesc susținerea prin crearea de conținut bun și să realizez un număr considerabil de activări pentru ei. Consider că emoția postărilor mele poate fi transmisă doar dacă acestea sunt făcute cu mânuța mea.

Ești adepta fotografiilor mult prelucrate pe rețelele sociale? Indiferent de răspuns, te rugăm să ne spui și argumentele.

Nu sunt adepta fotografiilor prelucrate, dar asta nu înseamnă că am o problemă cu persoanele care apelează la astfel de metode de înfrumusețare digitale. Sinceră să fiu, eu nu prea știu să editez fotografii și nici timp să învăț să o fac nu am (râde). Fiecare dintre noi este liber să își creeze propriul conținut pe rețeaua sa socială. Mie îmi plac foarte mult pozele și filmulețele brute, neprelucrate, direct din memoria telefonului... „raw” aș putea spune, fiindcă le simt emoția. Parcă retrăiesc momentele respective atunci când le privesc în toată naturalețea lor, trezesc în mine un sentiment aparte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net