Lili Sandu, coșmar după naștere! „Relația cu tatăl copilului era inexistentă!” Ce a pățit artista?

Viața de mămică nu e ușoară. Lili Sandu, vedeta care devenit mamă la 40 de ani, atunci când se aștepta mai puțin, a povestit cum i s-a schimbat viața total după nașterea micuțului, Thomas Jay. Vedeta a trecut printr-o depresie post natală de care și acum se tratează.

lili sandu silviu tolu png
Lili Sandu și Silviu Țolu au un băiețel de doi ani Sursa: Instagram

Lili Sandu a devenit mamă în 2020, iar Thomas Jay a fost un copil mult așteptat. Vedeta s-a confruntat cu momente dificile, mai ales că era și primul ei copil. Lili a devenit mamă la 40 de ani, când își luase gândul că va mai cunoaște miracolul maternității. După nașterea copilului însă, Lili a cunoscut depresia post natală, care i-a cam dat de furcă. Bruneta ne-a povestit, pe larg, coșmarul prin care a trecut.

Click!: Lili, cum vă împărțiți voi sarcinile acasă? Stați amândoi cu copilul sau faceți cu rândul?

Lili Sandu: Eu mi-am dedicat un an de zile copilului. Am fost acolo trup și suflet lângă el, la fel și Silviu. Silviu s-a angajat de curând, e dificil pentru el să mai stea așa mult cu copilul, dar eu sunt acolo lângă el. Mă mai ajută mama mea și părinții lui Silviu în week-end. Am trecut de perioada aia foarte grea, deja am început grădinița, așa că sunt câteva ore în care efectiv pot să respir. E băiat mare acum, mai am un pic și-l însor!

stanga
dreapta
lili sandu4 jpg
lili sandu 67 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (3) jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (6) jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
silviu tolu si lili sandu png
lili sandu jpeg
Lili Sandu jpeg
9 lili sandu jpg jpeg
14 fiul lui lili sandu thomas jay cristian cu silviu tolu 14 jpg jpeg
18 fiul lui lili sandu thomas jay cristian cu silviu tolu 7 jpg jpeg
11 fiul lui lili sandu thomas jay cristian cu silviu tolu 11 jpg jpeg
8 fiul lui lili sandu thomas jay cristian cu silviu tolu 8 jpg jpeg
15 lili sandu sexy mama silviu tolu vacanta mykonos cu copilul 14 jpg jpeg
4 lili sandu sexy mama silviu tolu vacanta mykonos cu copilul 3 jpg jpeg
8 lili sandu sexy mama silviu tolu vacanta mykonos cu copilul 7 jpg jpeg
14 lili sandu sexy mama silviu tolu vacanta mykonos cu copilul 13 jpg jpeg

"Simțeam că mi-am pierdut identitatea"

Ai trecut printr-o perioadă mai dificilă. Vorbeai de stări de anxietate și chiar de o depresie post natală...

Stările de anxietate în maternitate pe mine nu m-au olcoit. Greutățile și problemele pe care le-am simțit sunt universal valabile pentru orice femeie la primul copil. La al doilea, deja știi să-ți manageriezi acele trăiri și caruselul ăla de emoții. La început, nu știi ce să faci că n-are alte instrucțiuni copilul când vine pe lume.

Practic, simțeam că mi-am pierdut cumva identitatea. Mi-era și rușine să vorbesc la început despre asta. Adică, ce o să zică lumea că ți-ai dorit un copil și acum vii să te plângi? Nu am avut timp, mă spălam pe cap odată la două săptămâni!

"Când ajungi în punctul ăla, efectiv clachezi!"

M-a ocolit depresia, adică, de fapt, m-a atins așa un pic. O depresie post-natală vine tocmai din cauza faptului că, la începutul lăuziei, femeia nu trebuie să-și revină doar fizic, e o chestie homonală, psihică. Relația cu tatăl copilului, e practic, inexistentă.

Femeia trebuie să conștientizeze că există altcineva pe primul loc, căruia trebuia să-i dedice mai mult decât viața ei. Să se dedice în totalitate. Multe femei, din cauza oboselii și a stresului, nu conștientizează asta și trec peste acea perioadă după cinci-șase luni și îşi dau seama că au fost pe pilot automat și pică psihic. Am apelat cumva indirect și la un specialist. Nu-mi permiteam o oră de terapie practic.

Ai lansat, recent, și un Jurnal al mamei....

Am lansat deja Jurnalul mamei care îți rezolvă problemele astea. Practic, scriind în el ce se întâmplă pe parcursul zilelor, conștientizezi totul. Când ajungi în punctul ăla efectiv clachezi, ori pleacă copilul undeva, ori plec eu cu bilet de dus și nu mă mai întorc!

"Am peste 40 de ani, nu mai fac copii!"

Ți-ai revenit fizic mai ușor decât psihic după naștere?

Fizic da, dar psihic încă nu! Biletul ăla de dus mi l-aș dori încă. Eu am fost norocoasă, am alăptat până la un an și patru luni. Mie responsabilitatea asta mi-a totpit kilogramele. Acum mă reîngraș. Sunt pe regim de îngrășare.

Vă mai doriți copii?

E o întrebare intimă. Toată lumea te întreabă când faci un copil. Și tu treci prin niște probleme foarte mari. Apoi te întreabă când îl faci pe al doilea?! Vreau să-l însor pe asta! Am peste 40 de ani, nu cred că mai pot să mai fac un copil.

Silviu Ţolu e mai mic cu 12 ani decât Lili Sandu

Lili Sandu are o relație cu Silviu Țolu din 2015. În 2020, cei doi au devenit părinții lui Thomas Jay. S-au cunoscut la Istanbul, pe vremea când bărbatul făcea research pentru blogul său, iar ea venise în vacanță cu o prietenă. Silviu Țolu este mai mic cu 12 ani decât iubita lui.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

297951208 827483831584833 7374864136629985305 n jpg
298248582 369171575385020 439730657930127129 n jpg
cub elena basescu png
majda si mihai png
baza tommy lee copy jpeg
cluj florin salam
eva zaharescu webp
samantha smith abuz sexual jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
marian manole jpeg
682addb5 8f9a 4f32 aa94 5835415fd579 jpg
Tatiana Stepa
cub charlotte nastase png
adelina nica si mihai costea 8 png
loredana groza png