Lili Sandu, prima poză cu toată familia după Covid: „Au fost zile de coșmar"

Ultima actualizare:

Luna februarie nu a început deloc bine pentru Lili Sandu (42 de ani). Vedeta a anunțat săptămâna trecută că toată familia eu a fost infectată cu SARS-COV-2, după care a dispărut din online. Lili a revenit acum, cu vești bune.

Lili Sandu
Lili Sandu

A revenit zâmbetul pe fața lui Lili Sandu, după o săptămână în care a trecut prin clipe grele din cauza virusului care face ravagii în această perioadă. Actrița, fiul ei, Thomas Jay, dar și Silviu Țolu au trecut prin Covid și nu le-a fost deloc ușor. 

Situația actuală: Pozitiv. A patra zi de COVID-19. Eu și Silviu suntem puțin mai bine azi, dar febra lui Tomi ne cam dă bătăi de cap, pentru că stă numai pe la 39. Când mă adun puțin o să vă povestesc”, a menționat Lili Sandu într-un story pe Instagram, săptămâna trecută.

Lili Sandu, Silviu Țolu și micuțul Thomas Jay, fericiți că au scăpat de Covid. Foto: Instagram
Lili Sandu, Silviu Țolu și micuțul Thomas Jay, fericiți că au scăpat de Covid. Foto: Instagram

Acum situația s-a îmbunătățit, iar actrița a revenit cu o poză de familie și cu un mesaj optimist. Thomas Jay (un an și jumătate) râde cu gura până la urechi și se vede că se simte bine, iar părinții lui sunt și mai fericiți pentru că greul a trecut.

"Vă mulțumim din suflet pentru toate mesajele, sunteți minunați! Au fost câteva zile de coșmar (pozitivi Covid) dar Dumnezeu ne-a ajutat să trecem cât mai repede peste ele și să ne însănătoșim.

Nimic nu este mai important ca sănătatea, asta este concluzia și atunci când o avem să ținem la ea, ca la cel mai de preț lucru. Acum, cu forțe noi, încep o perioadă plină de proiecte minunate, de care abia aștept să vă povestesc. Multă sănătate va dorim și vouă", a scris Lili Sandu, pe Instagram.   

povestea de dragoste dintre Lili sandu și silviu țolu

Pe Lili Sandu şi Silviu Ţolu îi despart 12 ani, dar în cazul lor diferența de vârstă a fost de bun augur. Când a împlinit 40 de ani, Lili Sandu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, tocmai la Istanbul, acolo unde, de altfel, cei doi s-au și cunoscut.

Ea a venit cu o prietenă la Istanbul, iar eu munceam acolo, făceam documentare pentru blogul meu. Acolo ne-am cunoscut. Ştiam vag despre ea şi lucrul ăsta m-a ajutat foarte mult. Ştiam că fusese cântăreaţă şi actriţă. Nu ne-am ascuns, ci am vrut să fim discreţi”, povestea Silviu, la vremea aceea. Pe 10 august 2020 a venit pe lume fiul lor, Thomas jay.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
image
actualitate.net
image
actualitate.net