Lili Sandu și partenerul ei au încins internetul. Atingeri și sărutări tandre

Ultima actualizare:

Lili Sandu și soțul ei, Silviu Țolu, au postat un clip incendiar cu ei doi, în care își manifestă dragostea unul față de celălalt.

Lili Sandu și partenerul ei au încins internetul. Atingeri și sărutări tandre
Lili Sandu și partenerul ei au încins internetul. Atingeri și sărutări tandre

Lili Sandu și Silviu Țolu au o relație cu totul specială. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, sunt împreună de câțiva ani și au un băiețel pe nume Thomas Jay. 

Îndrăgostiții nu au ratat ocazia ca de Sf. Valentin să demonstreze fanilor cât de mult se iubesc și că totul merge extraordinar între ei, în ciuda diferenței de vârstă de 12 ani. 

Frumoasa Lili Sandu și Silviu Țolu au luat pe toată lumea prin surprindere, când au postat un filmuleț scurt cu ei doi, în ipostaze mai intime ca niciodată. 

Fanii au fost de-a dreptul uluiți să vadă cum în clipul respectiv cei doi stau îmbrățișați într-o atmoferă extrem de intimă, la ei acasă, sărutându-se și oferindu-și atingeri pline de tandrețe.

Postarea a strâns în scurt timp mii de aprecieri. 

Lili Sandu și Silviu Țolu s-au cunoscut în Istanbul

Lili Sandu este una dintre vedetele feminine foarte îndrăgite. Ea s-a lnasat inițial în emisiunea "Școala Vedetelor", iar de acolo a continuat cu o scurtă carieraă în muzic și actorie. 

În 2019, Lili Sandu a devenit prezentatoarea Fan Arena de la Kanal D. Viața ei sentimentală a fost una tumultoasă, iar cea mai mediatizată relație a ei a fost cea cu Bogdan Stelea , despre care Lili Sandu declara că a fost unul dintre bărbații pe care i-a iubit cel mai mult la viața ei. 

Relația cu Siviu Țolu a început în urmă u câțiva ani, iar cei doi s-au cunoscut la Instanbul, iar chimia dintre ei a fost intantă, în ciuda diferenței de vârstă de 12 ani. 

Lili și Silviu formează deja o familie alături de copilașul lor, iar în ceea ce privește nunta, pandemia a fost un impediment major în realizarea acestui vis. Lili Sandu a afirmat despre Silviu că este bărbatul vieții ei, iar actele nu validează iubirea lor. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net