Lili Sandu și partenerul ei au încins internetul. Atingeri și sărutări tandre

Lili Sandu și soțul ei, Silviu Țolu, au postat un clip incendiar cu ei doi, în care își manifestă dragostea unul față de celălalt.

image
Lili Sandu și partenerul ei au încins internetul. Atingeri și sărutări tandre

Lili Sandu și Silviu Țolu au o relație cu totul specială. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, sunt împreună de câțiva ani și au un băiețel pe nume Thomas Jay. 

Îndrăgostiții nu au ratat ocazia ca de Sf. Valentin să demonstreze fanilor cât de mult se iubesc și că totul merge extraordinar între ei, în ciuda diferenței de vârstă de 12 ani. 

Frumoasa Lili Sandu și Silviu Țolu au luat pe toată lumea prin surprindere, când au postat un filmuleț scurt cu ei doi, în ipostaze mai intime ca niciodată. 

Fanii au fost de-a dreptul uluiți să vadă cum în clipul respectiv cei doi stau îmbrățișați într-o atmoferă extrem de intimă, la ei acasă, sărutându-se și oferindu-și atingeri pline de tandrețe.

Postarea a strâns în scurt timp mii de aprecieri. 

Lili Sandu și Silviu Țolu s-au cunoscut în Istanbul

Lili Sandu este una dintre vedetele feminine foarte îndrăgite. Ea s-a lnasat inițial în emisiunea "Școala Vedetelor", iar de acolo a continuat cu o scurtă carieraă în muzic și actorie. 

În 2019, Lili Sandu a devenit prezentatoarea Fan Arena de la Kanal D. Viața ei sentimentală a fost una tumultoasă, iar cea mai mediatizată relație a ei a fost cea cu Bogdan Stelea , despre care Lili Sandu declara că a fost unul dintre bărbații pe care i-a iubit cel mai mult la viața ei. 

Relația cu Siviu Țolu a început în urmă u câțiva ani, iar cei doi s-au cunoscut la Instanbul, iar chimia dintre ei a fost intantă, în ciuda diferenței de vârstă de 12 ani. 

Lili și Silviu formează deja o familie alături de copilașul lor, iar în ceea ce privește nunta, pandemia a fost un impediment major în realizarea acestui vis. Lili Sandu a afirmat despre Silviu că este bărbatul vieții ei, iar actele nu validează iubirea lor. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub andreea antonescu png
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
brenciu si nevasta jpg
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE