Lili Sandu și famila ei s-au îmbolnăvit de coronavirus. Cum se simte micuțul Thomas Jay

Ultima actualizare:

Cazurile de coronavirus cresc de la o zi la alta. Numeroase vedete din Români s-au infectat cu virusul care face ravagii în întreaga lume. Nici familia actriței Lili Sandu nu a fost ocolită. Lili a anunțat că atât ea, soțul Silviu Țolu, dar și fiul lor Thomas Jay, au fost testați pozitiv pentru coronavirus. 

Familia actriței s-a îmbolnăvit de coronavirus
Familia actriței s-a îmbolnăvit de coronavirus

Lili Sandu obișnuiește să împărtășească prietenilor de pe Instagram momentele plăcute, dar și cele mai puțin plăcute prin care trece. De data această, Lili a oferit o veste proastă. Se pare că ea, Silviu și micuțul Thomas Jay s-au îmbolnăvit de coronavirus. Dacă adulții se simt destul de bine și nu au simptome agresive, nu se poate spune la fel și despre Thomas Jay, care a făcut febră și are o stare generală proastă. 

Familia actriței se află în izolare de patru zile, iar Lili a promis că va dezvălui mai multe despre experiența sa atunci când starea ei de sănătate va fi una mai bună. Momentan, preferă să se odihnească. 

''A patra zi de COVID! Eu și Silviu suntem puțin mai bine azi, dar febra lui Tomi ne cam dă bătăi de cap că stă numai pe la 39. Când mă adun puțin o să vă povestesc'', a scris Lili Sandu pe pagina sa personală de socializare.

Cum s-au cunoscut Lili Sandu și Silviu Țolu

Între Lili Sandu și soțul ei, Silviu Țolu există o diferență de vârstă de 12 ani, însă asta nu a impactat legătura pe care o au și sentimentele puternice care i-au adus împreună. Cei doi s-au cunoscut în Instanbul și au fost captivați unul de celălalt la prima vedere, după cum au povestit cei doi. Lili vizita Istanbul alături de o prietenă, iar Silviu se afla acolo pentru a se documenta pentru blogul de călătorii pe care îl avea la momentul respectiv. 

Invitată în platoul emisiunii lui Teo Trandafir, Lili Sandu a dezvăluit că nu aspectul fizici al lui Silviu a determinat-o să se îndrăgostească de el, ci persoanlitatea acestuia și faptul că orice conversație dintre ei decurgea lin și era una interesantă. 

"Suntem doi nebuni. Trăim niște vremuri în care toată lumea divorțează și se desparte, iar noi vrem să le arătăm cum se face. Nu cred că există un secret. E iubirea care te leagă, trebuie să comunici foarte bine, practic, să te căsătorești cu cel mai bun prieten al tău. Am ajuns să realizez că este foarte important să fie lângă tine așa cum trebuie în momentele în care îți e greu. M-a ajutat să depășesc aceste momente. Este foarte imortant să te susțină și să-ți dea forță și dorință să treci mai ușor peste probleme. N-am fost niciodată înnebunită după acest miraj al căsătoriei, după femeia care îmbracă rochia albă. E frumos ce mi se întâmplă, sunt liberă să iubesc și bine am făcut. Dacă mă luam după stereoripurile societății, că el e mai mic, nu mai eram acum aici", declara Lili Sandu.  

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net