Lili Sandu, dezvăluiri intime despre relația cu Liviu Țolu: «Nunta nu mai este o prioritate»

#Exclusiv Click!

Lili Sandu a revenit pe micile ecrane şi este din nou acolo unde îi place cel mai mult mult: în lumina reflectoarelor. Acum este una dintre gazdele emisiunii “Vorbeşte lumea” de la PRO TV.

Lili Sandua revenit pe micile ecrane în rolul de prezentatoare tv, pentru “Vorbeşte lumea”
Lili Sandua revenit pe micile ecrane în rolul de prezentatoare tv, pentru “Vorbeşte lumea”

Lili Sandu trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa ea.

Într-un interviu exclusiv pentru Click! TV, Lili Sandu, frumoasa prezentatoare de la ”Vorbește lumea”, a povestit cât de mult s-a schimbat viața ei de când e mamă, dar și dacă grăbește nunta cu logodnicul ei, Liviu Țolu, cu care are o relație de câțiva ani, fiind și tatăl copilului ei. 

Mult s-au spus și s-au scris, însă actrița Lili Sandu e pe poziții, așa că sigur veți descoperi o altă Lili în interviul nostru. Să începem cu cel mai nou proiect în care a fost implicată, apariția la „Vorbește lumea”, în locul Adelei Popescu, care e ocupată cu show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Citește și: Decizie luată pentru fiul ei! Lili Sandu, cu ochii în lacrimi și puternic emoționată: «Am avut niște stări de anxietate»

Lili, după cât timp de pauză ai revenit la tv, ca gazdă în emisiunea “Vorbeşte lumea” de la PRO TV?

Nu am stat niciodată să calculez perioada în care am luat o pauză şi asta pentru că am făcut-o cu sufletul plin: am ales să stau acasă şi să îl văd pe TJ cum creşte sub ochii mei. A fost o perioadă la fel de încărcată, doar că prin alte activităţi. Cu toate acestea, nu am stat total departe de televiziune: am acceptat, cu drag, invitaţiile pe care le-am simţi potrivite sufletului meu şi am făcut parte din echipa “Vorbeşte lumea” pentru o scurtă perioadă de timp în 2021.

Cum a venit propunerea şi cum ai acceptat?

Propunerea iniţială a venit pentru un casting, evident. Şi am mers acolo fără să stau pe gânduri. Ştiam deja că a venit momentul să revin în activitate. Nu cred că este bine şi nu sfătuiesc nici o mămică să renunţe total la pasiunile ei, la lucrurile care-i aduc împlinire şi pe plan profesional. M-am bucurat foarte mult atunci când am fost sunată după casting şi am aflat că voi face parte din această echipă frumoasă.

Iată și: Vedete care și-au recunoscut cele mai ascunse drame: depresii, boli, dependențe, despărțiri

Care sunt secretele siluetei tale, pe care ai reuşit să o păstrezi de-a lungul anilor aproape neschimbată?

Am fost întotdeauna atentă atât la alimentaţie, cât şi la sport. Chiar dacă e dificil să lupt uneori cu poftele (acum mai greu ca niciodată, când văd ce lucruri bune se gătesc la noi în platou), ştiu foarte bine că trebuie să am grijă. Şi dacă mănânc ceva dulce... cu siguranţă mă veţi găsi apoi în sală pentru a recupera.

Ce planuri mai ai cu muzica? Mai cochetezi din când în când cu acest gând?

Muzica a fost o pasiune frumoasă în care am investit mult timp în urmă mai mulţi câţiva ani. Viaţa m-a învăţat să nu spun niciodată... niciodată! Prin urmare, cine ştie ce va mai urma...

Lili Sandu: «Am descoperit maturitatea în cuplu»

Ce ne mai spui despre băieţelul tău, Thomas Jay? Ce mai face? Ce descoperiri aţi mai făcut împreună?

TJ este o minune de copil, o bucurie care ştie să zâmbească, să se joace, să descopere. Sunt o mamă norocoasă! Descoperim zi de zi ce important e timpul pe care-l avem împreună, înţelegem cum se ne adaptăm fiecărei perioade şi cum putem şi eu şi Silviu să îi fim aproape acum că a început să crească şi e tot mai curios, tot mai dornic să experimenteze lucruri noi.

Wow: Lili Sandu, înapoi la silueta de dinainte de sarcină! Cum arată în costum de baie, în vacanță în Mykonos

Dar despre nunta cu Silviu Ţolu... O mai amânaţi mult?

Nu cred că fericirea stă într-o hârtie. Noi am planificat nunta înainte de pandemie, apoi am amânat-o. Acum nu mai este o prioritate. Ne este bine împreună, avem o familie fericită şi asta e tot ce contează.

Care sunt lucrurile care îţi plac cel mai mult la viaţa ta din ultimii ani?

Faptul că am descoperit ce înseamnă maturitatea într-o relaţie, că ştim să ne dăm voie să fim noi şi singuri, şi împreună. Am crescut amândoi în aceşti ani de când ne-am cunoscut, am învăţat cum să trecem peste fiecare provocare vi am adus pe lume un copil superb. Cred că sunt lucruri mai mult decât suficiente pentru care să fiu recunoscătoare şi care să mă facă să realizez că am o familie frumoasă.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net