Decizie luată pentru fiul ei! Lili Sandu, cu ochii în lacrimi și puternic emoționată: «Am avut niște stări de anxietate»

Ultima actualizare:

Lili Sandu a luat decizia de a-și da copilul la grădiniță, chiar dacă puștiul va împlini doi ani abia în luna august a acestui an. Vedeta a ales o grădiniță privată și a început acomodarea ca la carte, cu o săptămână în care va fi și ea alături de micuțul Thomas.

Lili Sandu și Silviu Țolu și-au dus copilul la o grădiniță privată
Lili Sandu și Silviu Țolu și-au dus copilul la o grădiniță privată

Lili Sandu (42 de ani) a avut o dimineață grea joi, 7 aprilie. A fost prima zi în care fiul ei s-a dus la grădiniță și, chiar dacă vedeta a ales o grădiniță privată, situată în pădure, care permite acomodarea treptată a copiilor, iar puștiul a dat semne că se simte minunat încă de la început, niciun argument n-a fost suficient de puternic pentru a-i domoli stările de anxietate.

Încă de dimineață, Lili Sandu și partenerul ei, Silviu Țolu, l-au dus pe Thomas cu mașina la grădiniță. Mami Lili a documentat momentul printr-un video transmis pe Instastory. La mai puțin de doi ani, Thomas a început deja să vorbească și părea nerăbdător să ajungă la grădiniță.

Lili și Silviu au revenit mai apoi cu o postare emoționantă, în care au dezvăluit, cu lacrimi în ochi, că puiul lor a plecat cu doamna educatoare fără nicio umbră de regret și fără să plângă după mami. Lili Sandu a rămas să-l aștepte pe Thomas în curtea grădiniței, de unde le-a povestit fanilor ei de pe Instagram cum se simte.

”Deci am avut, așa, niște momente de anxietate, când am văzut că a plecat cu doamna educatoare. Doamna l-a luat în brațe și a plecat cu el. Oh, pune altcineva mâna pe bebele meu! Azi am început perioada de adaptare, eu sunt aici, în curte, îl aștept”, a spus, vizibil emoționată, vedeta.

Lili Sandu: ”Nu-mi vine să cred ce repede s-a adaptat!”

Lili Sandu a ales o grădiniță în pădure, cu o curte generoasă, amenajată cu foarte mare grijă pentru natură. ”Mi-ar fi plăcut să vin și eu cu el aici la grădiniță, să stau cu el ziua.”

Adaptarea lui Thomas, în prima zi, a fost mult mai rapidă decât s-ar fi așteptat Lili. ”Nu-mi vine să cred ce repede s-a adaptat. Într-un minut. Am ajuns, a făcut cunoștință cu educatoarea, i-a arătat un pic apa și gata.”

Citește și: Lili Sandu, prima poză cu toată familia după Covid: „Au fost zile de coșmar"

Vedeta a rămas însă tot timpul în contact cu educatoarea, care i-a trimis mesaje prin care a ținut-o la curent cu tot ce se întâmplă în interior.

Vedeta și-a rezervat o săptămână pentru a-l ajuta pe Thomas să se acomodeze. ”Depinde de el, dar cu siguranță o săptămână, zece zile o să vin și o să stau cu el, ca să se acomodeze, să fiu eu convinsă că totul e în regulă.”

În prima zi, micuțul Thomas a făcut cunoștință cu câțiva iepurași, iar mami Lili Sandu s-a minunat că are ”un copil fix ca la naștere, de nota 10”.

”Niciun disconfort. S-a acomodat de parcă aici s-ar fi născut, în grădiniță”, a mai spus vedeta, care l-a luat pe Thomas acasă după masa de prânz, numai bine pentru o porție de somn în mașină.

Lili Sandu, mamă la 40 de ani

Lili Sandu a dezvăluit că a așteptat mult să rămână însărcinată. Cum medicii i-au spus, într-un final, că avea doar o șansă dintr-o sută să poată să conceapă un copil în mod naturalvedeta a acceptat și varianta de a face fertilizare în vitro.

Citește și: Lili Sandu, înapoi la silueta de dinainte de sarcină! Cum arată în costum de baie, în vacanță în Mykonos

În decembrie 2019 însă, chiar cu două săptămâni înainte de sărbători, Lili Sandu și Silviu Țolu au primit cel mai frumos cadou de la Moș Crăciun, vestea că vor deveni părinți și, cel mai important, pe cale naturală.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net