Lili Sandu, mișcări lascive pe ringul de dans! A petrecut până în zori

Ultima actualizare:

Lili Sandu a împlinit pe 43 de ani pe 28 mai și s-a distrat din plin. A dorit să împărtășească momentele speciale cu prietenii de pe Instagram, așadar a distribuit nenumărate imagini și clipuri video pe contul personal. 

Lili Sandu a împlinit 43 de ani pe 28 august
Lili Sandu a împlinit 43 de ani pe 28 august

Lili Sandu pare să fi găsit elixirul tinereții. Deși a împlinit 43 de ani, vedeta reușește să rămână într-o formă fizică care le-ar face invidioase și pe cele mai tinere dintre femei. În vara anului 2020 a devenit mama unui băiețel superb, dar a reușit în timp scurt să scape de kilogramele în plus. 

Sâmbătă seara, 28 mai, chiar de ziua ei, Lili Sandu a petrecut la nunta unei bune prietene. S-a distrat până în zori și a atras toate privirile pe ringul de dans! Cei care au privit în direcția vedetei, cu siguranță au fost fermecați de imaginea pe care au văzut-o, căci Lili a purtat o rochie strălucitoare, cu un decolteu amețitor.

Cel mai de preț accesoriu al ei nu a fost un ruj strident sau machiajul ieșit din comun, ci zâmbetul care demonstrează că Lili este cât se poate de fericită și împlinită! 

Citește și: De ce nu se mărită Lili Sandu cu iubitul tinerel? 

În urmă cu doar câteva zile, Lili Sandu a fost invitată la emisiunea prezentată de Cătălin Măruță. Vedeta a vorbit despre un moment dificil prin care a trecut și a recunoscut că s-a luptat cu depresia postnatală.

Lili a apelat la ajutorul unui specialist și a scris o carte, un fel de jurnal al proaspetei mămici, în care vorbește despre schimbările pe care le întâmpină o femeie odată ce aduce pe lume un copil. 

Vezi și: Lili Sandu și partenerul ei au încins internetul 

Lili Sandu este mai mare cu 12 ani decât Silviu Țolu

Lili Sandu și Silviu Țolu și-au dorit extrem de mult un copil, iar Thomas Jay le face acum viața mai frumoasă, dar și mai plină de solicitări și activitate. Momentele de relaxare nu sunt multe, iar întotdeauna apare ceva de rezolvat, a povestit Lili Sandu, în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Între Silviu Țolu și Lili Sandu există o diferență de vârstă de 12 ani, însă anii nu par să fie o piedică în calea fericirii. Întotdeauna Lili a vorbit la superlativ despre partenerul ei de viață, deși nu se grăbește să îmbrace rochia de mireasă sau să ajungă în fața altarului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net