Ce bine seamănă Cătălin Măruță cu tatăl lui! Urarea prezentatorului TV

După ce și-a sărbătorit de curând mama, care a mai aniversat trecerea unei primăveri, de data aceasta în centrul atenției se află tatăl lui Cătălin Măruță, care poartă numele Sfântului Constantin, sărbătorit la data de 21 mai.

Cătălin Măruță și-a aniversat tatăl Foto: Instagram
Cătălin Măruță și-a aniversat tatăl Foto: Instagram

E sărbătoare în familia lui Cătălin Măruță! Sâmbătă, 21 mai, sunt celebrați Împărații Constantin și Elena, iar tatăl moderatorului emisiunii „La Măruță” poartă cu mândrie numele sfântului. 

Cu ocazia onomasticii tatălui său, Cătălin Măruță a publicat în mediul virtual o urare pentru părintele său, alături de o imagine în care apare alături de acesta. Admiratorii săi au observat asemănarea dintre prezentatorul TV și tatăl lui, care se menține foarte bine în formă.

Cătălin Măruță și-a aniversat tatăl!

La mulți ani, tata! La mulți ani tuturor celor sărbătoriți azi, cu numele de Constantin și Elena! Să fie o zi pe placul vostru, cu mult soare și oameni dragi aproape!”, a fost mesajul lui Măruță.

În imaginea demnă de pus în ramă, în care apar două generații, Cătălin Măruță și tatăl său își zâmbesc, în timp ce prezentatorul TV și-a pus cordial mâna pe umărul părintelui său. Cei doi apar la o terasă, semn că se bucură din plin de timpul frumos de afară, asta dacă imaginea este recentă.

De curând, Cătălin Măruță și-a aniversat și mama, sărbătorind în familie ziua ei de naștere. Bunica Măruță s-a pozat alături de nepoței, primind mai multe mesaje emoționante din partea acestora. Așa cum era de așteptat, nici fiul ei nu s-a lăsat mai prejos, dedicându-i celei care i-a dat viață câteva rânduri din suflet.

,,Mama mea este cea mai cea, pentru că este a mea! Pentru că mi-a oferit tot ce a putut de când m-am născut și nu s-a oprit nici acum. Azi este ziua ei și vreau să îi spun că o iubesc și să îi urez din tot sufletul să fie zilnic cu zâmbetul pe buze!", a scris Măruță pe Instagram, în urmă cu doar câteva zile.

Citește și: Ce mamă cochetă are Cătălin Maruță! Mesajul Evei pentru bunica ei a facut familia să lăcrimeze

Cătălin Măruță se mândrește cu părinții săi

Se pare că prezentatorul TV are o relație foarte bună cu părinții săi, lucru care poate fi observat și în cazul celor doi copii ai săi, David și Eva, care sunt văzuți mereu zâmbind în pozele în care apar cu bunicii.

Moderatorul s-a mândrit întotdeauna cu cei care i-au dat viață, dezvăluind în cadrul unui interviu că își dorea să calce pe urmele tatălui său, care a fost judecător.

Mama a fost statistician, a lucrat foarte mulți ani la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar tatăl meu a fost judecător. De asta am și făcut eu Dreptul, am fost influențat din familie, îmi plăcea când vedeam ce profesie are el și voiam să fiu și eu ca el. 

A fost judecător pe cazuri penale, o latură foarte grea a meseriei lui. Amândoi sunt la pensie de foarte mult timp.”, spunea Cătălin Măruță, în urmă cu mai mulți ani.

Citește și: Reacţia fabuloasă a Evei Măruţă, după ce Cătălin le-a spus copiilor că a luat premiul pentru cel mai bun podcast

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net