Ce mama cochetă are Cătălin Maruță! Mesajul Evei pentru bunica ei a facut familia să lăcrimeze

Mama lui Cătălin Măruță este o femeie absolut superbă, iar ultima imagine, postată chiar de nepoțica, ei Eva, cu ocazia zilei de naștere a bunicii, demonstrează dragostea și conexiunea specială care există între două dintre cele mai de preț femei din viața prezentatorului PRO TV. 

catalin eva maruta jpg
Ce mama cochetă are Cătălin Maruță! Mesajul Evei pentru bunica ei a facut familia să lăcrimeze

Este sărbătoare în familia lui Cătălin Măruță, căci mama vedetei își celebrează azi ziua de naștere. Deși prezentatorul i-a făcut o urare minunată celei căreia i-a dat viață, mesajul care a emoționat cel mai mult familia a aparținut micuței Eva.  

Citește și Gestul surprizător al lui Cătălin Măruță față de Jorge, la Beauty Icon Awards

Fiica lui Cătălin și a Andrei, Eva, în vârstă de șase ani, a postat pe Instagram o imagine adorabilă alături de bunica ei și i-a transmis acesteia un mesaj de suflet, în care își manifestă dragostea și aprecierea. 

În fotografie mama lui Măruță își îmbrățișează cu drag nepoțica și este evident cât de se iubesc cele două. Urmăritorii Evei au avut ocazia să vadă că bunica sa este o femeie de-a dreptul superbă, care radiază energie pozitivă. 

,,La multi ani, bunico! Nu știu cum se face, dar eu tot cresc și tu rămâi la fel! Să fii mereu vesel și plină de energie, să te joci cu noi!", a mărturisit fiica lui Măruță pe Instagram. 

image

Mesajul lui Măruță pentru mama sa

Desigur nici prezentatorul PRO TV nu s-a lăsat mai prejos când vine vorba de urări. Cătălin Măruță i-a adresat, de asemenea, mamei sale un mesaj în care își exprimă recunoștința pentru toate sacrificiile pe care le-a făcut pentru el.

Citește și Cum se comportă Andra cu fanii, pe stradă. Paparazzii au surprins-o la cumpărături, însoțită de bodyguard

,,Mama mea este cea mai cea, pentru că este a mea! Pentru că mi-a oferit tot ce a putut de când m-am născut și nu s-a oprit nici acum. Azi este ziua ei și vreau să îi spun că o iubesc și să îi urez din tot sufletul să fie zilnic cu zâmbetul pe buze!", a scris Măruță pe Instagram

Vedeta PRO TV a publicat câteva imagini de la celebrarea în familie a mamei sale, inclusiv o poză de colecție cu cei doi copii, alături de bunica lor. 

stanga
dreapta
281174131 1027113838200488 6661436168223927518 n jpg
image
image
Cătălin Măruță
andra maruta deschidere png
catalin eva maruta jpg
catalin maruta andra  8 jpg
catalin maruta andra  6 jpg
catalin maruta andra  9 jpg
catalin maruta andra  2 (2) jpg
catalin maruta andra  5 jpg
catalin maruta

Andra a lipsit din peisaj

Internauții vigilenți au observat totuși ceva suspect la postările prezentatorului de pe social-media. Se pare ca la această sărbătoare în familie, cea care a lipsit cu desăvârșire a fost chiar Andra, soția lui Măruță. Mai mult, jurata de la Românii au Talent nu a transmis niciun mesaj oficial soacrei sale cu ocazia zilei de naștere a acesteia. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
Monica Tatoiu
BeFunky collage (2) jpg
andreea banica22 png
emil rengle
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub anda adam png
andreea banica22 png
nicole kidman keith urban3 jpg
BeFunky collage (2) jpg
guslicov raluca alex mica aura b JPG
cub catalin botezatu png