Lili Sandu dezvăluie motivul real pentru care a renunțat la nunta cu Silviu Țolu

#Exclusiv Click!

Lili Sandu (43 de ani) trăiește de zece ani o frumoasă poveste de iubire alături de Silviu Țolu (31 de ani), un bărbat mai tânăr decât ea cu 12 ani. Într-un interviu sincer pentru Click!, prezentatoarea emisiunii “Vorbește lumea”, de la ProTV, ne-a dezvăluit mici secrete de familie.

Citește și: Caniculă afară, dar și pe Instagram! Mamma mia, ce sexy sunt vedetele din România!

Click! Lili cum este viața de mămică?

Este o viață frumoasă, încărcată de multe momente pe care le trăiești poate o singură dată, de zile ușoare, dar și de unele în care treci prin panica de a-ți vedea copilul răcit. Pe scurt, este o viață încărcată dar de care eu aleg să mă bucur la maximum.

Click! Cât de mult te ajută Silviu în creșterea băiețelului vostru? Vă mai doriți un copilaș?

Ne împărțim activitățile. Spre exemplu, dimineața, el este cel care merge cu băiatul la grădiniță, deoarece eu trebuie să mă pregătesc pentru plecatul spre platou. Cât despre un alt copil, am învățat să nu spun niciodată... niciodată! Dar momentan ne bucurăm de Thomas Jay și de toate schimbările frumoase pe care ni le-a adus în viață.

Vezi și: Lili Sandu, după ce s-a spus că a avut o problemă cu alcoolul: «Eu alăptam»

Click! Când urmează să ne invitați la nunta voastră?

Nu suntem genul de cuplu care să aștepte după o hârtie sau care să depindă de oficializare pentru a avea o relație frumoasă. Am mai avut planuri, dar știm cu toții prin ce perioade am trecut noi, ca oameni, așa că momentan lăsăm lucrurile să vină de la sine.

Mai urmărește și: Lili Sandu, mișcări lascive pe ringul de dans! A petrecut până în zori

Lili Sandu și Ileana Lazariuc
Lili Sandu și Ileana Lazariuc

Lili Sandu, relație specială cu Ileana Lazariuc

Click! Mai ții legătura cu Ileana Lazariuc?

Noi am ținut legătura constant, nu au existat perioade în care să nu vorbim. Ileana a fost ca sora mea și ne auzim o dată la câteva zile. Este genul de legătură importantă pe care am consolidat-o de-a lungul vieții și sper să rămână așa pe mai departe.

Lili Sandu, drumul spre succes

Lili Sandu și-a încercat norocul în mai multe domenii…actorie, muzică și televiziune. Vedeta devenea cunoscută pentru prima dată în anul 1995, în emisiunea Școala Vedetelor. După care, în 2005, Lili lansa piesa “Aproape de tine” și ajungea să joace în două telenovele de succes “Numai iubirea” și “Păcatele Evei”.

În 2008, Lili Sandu a jucat în telenovela ,,Doctori de mame” și a lansat piesa ,,Hot sound maker”, iar mai apoi a fost coprezentator în cadrul emisiunii ,,Dansează printre stele’”, la Antena 1, alături de Victor Slav, după care, în 2019, șatena a prezentat emisiunea de la Kanal D, “Fan Arena”. În prezent, ea ete prezentatoare la ”Vorbește lumea”, este mămică și are o relație de ani buni cu Silviu Țolu.

Lili Sandu are o relație extrem de apropiată cu Ileana Lazariuc, prietena ei bună din alte timpuri. În tinerețe, cele două erau printre cele mai dorite femei din Capitală, astfel că se distrau doar în locații exclusiviste, alături de persoane bine alese. Ei bine, ale tinereții valuri! Acum, cele două au rămas la fel de bune prietene, sunt mămici, deși Ileana i-a luat-o înainte, și își scriu destul de des.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net