Lili Sandu este însărcinată? Gluma pe care i-a făcut-o fiului, pe contul de Instagram

Ultima actualizare:

Lili Sandu a făcut o glumă de zile mari pe Instagram, acolo unde a păcălit pe toată lumea că este însărcinată. „Îmi doresc o surioară”, a spus băiețelul actriței.

cub lili sandu animat gif

Lili Sandu a postat pe Instagram un clip în care își întreabă băiețelul ce își dorește de la „peștișorul de aur”, iar micuțul spune că ar vrea să aibă o surioară, după care îi sărută burtica.

S-ar putea să îți placă și: De ce nu se mărită Lili Sandu cu iubitul tinerel? «E ca și soțul meu! Nu suntem înnebuniți după actul acela!»

Actrița a scris în dreptul video-ului „am testat apele”, semn că își pregătește copilul pentru perioada ce urmează. „Thomas, dacă vine peștișorul de aur, ce îi spui să îți aducă?”, întreabă Lili Sandu, iar răspunsul micuțului a venit, cu amuzament: „o surioară”.

Vedeta continuă șiriul de întrebări. „Cum așa, mama?”, iar Thomas spune clar că el vrea o surioară.

„Dar, uite, dacă e în burtică acum, te bucuri?”, spune Lili Sandu, iar micuțul o cuprinde cu o sărutare, timp în care vedeta își expune abdomenul.

Lili Sandu a anunțat încă de anul trecut că își dorește să facă un copil

Lili Sandu, în vârstă de 42 de ani, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Silviu Țolu, mai tânăr cu 12 ani decât ea. Încă din anul 2021 actrița îi propunea partenerului ei să facă încă un copil, pe Instagram, acolo unde a postat o fotografie de pe internet în care apar un băiețel și surioara lui.

Nu rata nici: Lili Sandu, după ce s-a spus că a avut o problemă cu alcoolul: «Eu alăptam»

„O, Doamne! Vrei să ne mai punem pe treabă încă o dată?”, a scris Lili Sandu la momentul respectiv pe rețelele de socializare.

Vedeta a avut parte de surpriza vieții ei când a aflat că este însărcinată cu micuțul Thomas Jay în vârstă de aproximativ 2 ani. Medicii îi dăduseră șanse minime să rămână gravidă pe cale naturală și iată că minunea s-a întâmplat, iar vedeta speră că se va repeta și că îi va oferi băiețelului ei un partener de joacă.

Lili Sandu și Silviu Țolu s-au cunoscut în Istanbul, pe când el făcea documentare pentru blogul său, deci se afla în interes de muncă în turcia, iar fosta prezentatoare TV era în vacanță cu o prietenă. Inițial au fost prieteni, căci bruneta a fost deranjată de diferența de vârstă dintre ei, dar în momentul în care s-au îndrăgostit unul de celălalt a decis că acest aspect nu contează și și-a dat frâu liber sentimentelor.

Lili Sandu se vrea mamă din nou, dar încă nu este pregătită să facă pasul

Fosta prezentatoare TV a anunțat că nu este însărcinată deocamdată, pe motiv că nu ar fi pregătită, cel puțin pentru moment, pentru un copil. După ce s-a scris în presa autohtonă că va deveni mămică din nou, având în vedere cele mai recente postări ale sale, vedeta a infirmat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net