Lili Sandu, după ce s-a spus că a avut o problemă cu alcoolul: «Eu alăptam»

Ultima actualizare:

Lili Sandu a lămurit de curând speculațiile potrivit cărora aceasta s-ar fi „refugiat în alcool” în primul an de maternitate, după ce actrița a recunoscut că la vremea respectivă a trecut prin niște stări greu de gestionat. Iată declarațiile!

Lili Sandu, despre primul an de maternitate Foto: Arhivă personală
Lili Sandu, despre primul an de maternitate Foto: Arhivă personală

Lili Sandu, în vârstă de 43 de ani, a devenit mămică pentru prima dată în urmă cu doi ani, în 2020, atunci când a venit pe lume fiul ei și al partenerului ei, modelul Silviu Țolu. Deși și-a dorit nespus un copil, mămica nu s-a ferit să recunoască faptul că după ce l-a născut pe Thomas Jay, a trecut prin stări mai puțin plăcute, din cauza schimbărilor hormonale.

Vezi și: De ce nu se mărită Lili Sandu cu iubitul tinerel? «E ca și soțul meu! Nu suntem înnebuniți după actul acela!»

Din această cauză, vedeta a mărturisit, în urmă cu ceva vreme, în cadrul unui interviu, că avea momente în care se retrăgea pentru a petrece timp cu sine, clipe în care își mai punea și câte un pahar de vin, pentru relaxare.

De aici a pornit o serie întreagă de speculații, iar în presă s-a scris la vremea respectivă că Lili Sandu s-ar fi „refugiat în alcool” pentru a scăpa de problemele care au apărut după sarcină. 

Vezi mai multe detalii: Lili Sandu, coșmar după naștere! „Relația cu tatăl copilului era inexistentă!” Ce a pățit artista?

Lili Sandu a lămurit „problema alcoolului” din primul an de maternitate

Fosta prezentatoare TV a explicat că s-a confruntat, într-adevăr, cu mai multe sentimente greu de gestionat și stări de anxietate în perioada imediat următoare după ce l-a adus pe băiețelul ei pe lume.

Cu toate acestea, Lili Sandu a ținut să clarifice supozițiile care au fost făcute pe seama declarațiilor sale cu privire la alcool. Actrița a explicat că doar în acele momente în care se simțea copleșită își permitea să bea câteva guri de vin, având în vedere că și-a alăptat băiețelul până la 1 an și 4 luni, motiv pentru care nu ar fi putut să consume alcool în cantități mai mari.

Nu rata și: Decizie luată pentru fiul ei! Lili Sandu, cu ochii în lacrimi și puternic emoționată: «Am avut niște stări de anxietate»

Am fost invitată la o emisiune în care am dat un interviu. Cumva s-a extrapolat cum că au existat momente destul de dificile în primul an de maternitate. Au fost momente în care eram în baie și plângeam pentru că erau niște sentimente și niște stări pe care le aveam și nu puteam să le gestionez.

Și atunci aveam nevoie de momentul meu în care eram doar eu cu mine, în care beam un pahar cu vin și s-a spus că m-am refugiat în alcool. Era vorba strict de acele momente. Eu mi-am alăptat copilul până la un an și aproape 4 luni, deci clar nu aveam cum să fac asta când eu alăptam.”, i-a dezvăluit Lili Sandu lui Cătălin Măruță.

Ce spune Lili Sandu despre stările cu care s-a confruntat după ce a născut

Stările pe care le-am avut în primul an de maternitate au fost atât de diferite, a fost un carusel de emoții atât de intens. Eu nu știam despre asta pentru că înainte să nasc toată lumea îmi spunea că o fie totul minunat.

A fost foarte dificil să înțeleg stările prin care treceam... Exista epuizare fizică, mentală, pentru că de multe roi nu știam dacă fac bine ceea ce fac. Mi-am dorit atât de mult copilul încât atunci când am început să am stările respective, după vreo 3 luni, simțeam că nu am dreptul să simt acele sentimente pentru că mi-am dorit copilul.” a mai adăugat actrița.

Lili Sandu și Silviu Țolu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, având împreună un băiețel adorabil, însă cei doi nu și-au oficializat încă relația prin căsătorie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net