Lili Sandu are ochi numai pentru logodnicul ei, Silviu Țolu! Cum fac cei doi față ispitelor

Ultima actualizare:

Lili Sandu (44 ani) și partenerul ei de viață, Silviu Țolu (32), au fost invitați la podcastul Vorba lu Jorge, acolo unde au vorbit despre relația lor și despre cât de mult se iubesc.

Chiar dacă între cei doi este o diferență de vârstă de 12 ani, ei au găsit echilibrul perfect și se completează de minune. Vedeta de la Pro TV l-a cucerit cu cea mai bună omletă, cartofi prăjiți și pește la cuptor și, chiar dacă nu îi calcă hainele, Silviu Țolu găsește soluții pentru orice.

Fără Silviu, fără el, așa cum a fost, nu știu dacă m-aș fi descucat, sincer! Adică a fost fix stâlpul de care am avut nevoie și o femeie are nevoie de tatăl copilului, dar în primul rând de bărbatul de lângă ea (…).

Au fost momente de-a lungul celor 8 ani în care efectiv am zis gata de mai câteva ori dar eram dărâmată pe parchet plângând sau mă închideam în baie pentru că nu mai puteam efectiv și nu vroiam să mă audă copilul că plâng… Nu știu ce-ar fi de-a lungul relației sau vieții noastre, dacă ar există ispite dar știu că întotdeauna ne-am întoarce acasă”, a povestit  Lili Sandu în cadrul podcastului Vorba lu Jorje.

Lili Sandu și logodnicul ei nu se încurcă în ispite: „Știu că întotdeauna ne-am întoarce acasă”

A venit și momentul întrebărilor provocare, iar Lili Sandu și iubitul ei s-au distrat pe cinste.

Care e mâncarea preferată a lui Silviu?”, a întrebat Jorge la un moment dat.  „Mănâncă orice! Mâncarea preferată a lui Silviu este mâncarea  de la mama lui. Este mâncarea pe care o gătesc eu!”, spune Lili.

La care iubitul său a întrebat: „Care este mâncarea pe care o gătești tu?”.

Pește la cuptor, cartofi prăjiți. Nu mai ții minte că așa te-am cucerit? Îți făceam omletă!”, a mai spus, râzând, Lili Sandu, care a recunoscut că nu îi calcă cămășile tatălui copilului ei.

Tot în podcastul lui Jorge, Lili Sandu a mărturisit că a rămas în relații bune cu fostul său iubit, Bogdan Stelea, pentru că au un cerc de prieteni comuni, iar Silviu Țolu a povestit că a jucat fotbal cu acesta.

Și-a operat băiatul de polipi

Lili Sandu se bucură de faptul că a scăpat de problema pe care o avea băiețelul ei și că, în sfârșit, l-a operat de polipi, ceea ce i-a ușurat și ei nopțile pentru că Thomas Jay nu prea putea să se respire cum trebuie, iar ea nu se putea odihnea.

De la un an și 8 luni a mers la grădiniță după care bolile de rigoare... primul an e foarte greu. Ideea este că a avut polipi și s-a tot îmbolnăvit. L-am operat acum 3 săptămâni, Doamne ajută! Este un alt copil! Se simte foarte bine, doarme. De 9 luni efectiv eu nu dormeam pentru că nu putea să respire.

Am amânat puțin această operație pentru că am zis că e prea mic și toate mămicile spuneau că e prea mic și să așteptăm după 3 ani. L-am operat la doctorul Udroiu, pe care îl recomand cu toate inima. Ideea e că el respira doar 10% pe nas. Adică noaptea horcăia într-un fel.

Mă mai mutam câteodată pe canapea, eu trebuia să mă trezesc dimineața pentru emisiune. Acum e totul bine, s-a rezolvat, copilul doarme!", i-a mai povestit Lili Sandu lui Jorge, despre băiețelul ei, Thomas Jay, care are deja aproape 3 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net