Emisiunea Mireasa de la Antena 1 revine într-o casă nouă. Când va fi difuzat primul episod

Reality show-ul matrimonial "Mireasa" revine luni la Antena 1 cu cel de-al zecelea sezon, intitulat "Mireasa – Iubește de 10!". Emisiunea va putea fi urmărită de luni până vineri, de la ora 14:00, într-un platou și o casă nouă.

Mirela Vaida va fi gazda emisiunii la începutul noului sezon / foto: Antena 1
Mirela Vaida va fi gazda emisiunii la începutul noului sezon / foto: Antena 1

Mirela Vaida va fi gazda emisiunii la începutul noului sezon, înlocuind-o temporar pe Simona Gherghe.

„Am primit cu nostalgie, bucurie și emoție propunerea de a începe acest sezon Mireasa. Îi voi ține locul colegei noastre, Simona, pentru o perioadă scurtă, cât își prelungește vacanța. Sunt legată de acest proiect de la începutul colaborării mele cu Antena 1, acum aproximativ 14 ani. Acest proiect mi-a adus multe satisfacții și relații de durată cu foștii concurenți.

Abia aștept să cunosc noii concurenți luni, în direct la Antena 1, de la ora 14:00, și le spun doar atât: să se bucure de această șansă unică de a face parte dintr-un reality show de succes și să trăiască momentul, pentru că la vârsta lor pot experimenta și poate chiar să-și găsească marea iubire!”, a declarat Mirela Vaida.

Simona Gherghe a mulțumit Mirelei pentru revenirea în cadrul proiectului Mireasa: „Îi mulțumesc Mirelei că a revenit cu tot sufletul în proiectul Mireasa. Momentan, mă aflu în vacanță cu familia, dar luni voi intra pe AntenaPLAY să cunosc și eu noii concurenți, chiar și de la distanță.

Sezonul al zecelea va fi plin de surprize și noutăți în casa Mireasa, pe care vă invit să le descoperiți luni, de la ora 14:00, în direct la Antena 1. Profit de această pauză pentru a-mi încărca bateriile și a fi alături de familia mea. Ne revedem peste câteva săptămâni. Vă îmbrățișez cu dor!”.

O nouă generație de concurenți în casa Mireasă

Gazda emisiunii va primi luni o nouă serie de concurenți, opt fete și opt băieți, care vor intra în Casa Mireasa în căutarea sufletului pereche.

Vor urma povești surprinzătoare de viață, momente emoționante, iubire, intrigă, răsturnări de situație, dezvăluiri șocante, veselie, prietenie și cereri spectaculoase în căsătorie.

Viața în Casa Mireasa va fi surprinsă 24 de ore din 24, aducând un spectacol unic în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1. 

Tot luni, la Antena Stars, revine și aftershow-ul „Mireasa – Capriciile Iubirii” cu cel de-al șaptelea sezon. Gabriela Cristea va aduce zilnic, de luni până vineri, de la ora 19:00, cele mai fierbinți subiecte de la Mireasa, alături de toți cei implicați, oferind telespectatorilor un conținut unic și captivant.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net