Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au făcut anunțul, la 5 ani de când și-au jurat iubire veșnică: „Dacă ne despărțim...”

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au făcut anunțul la cinci ani de la căsătorie. Au dezvăluit de ce au ales să organizeze un shooting foto în rochie de mireasă și costumul de mire. Totodată, Adelina a spus că nu crede în pauza unei relații și dacă o să se despartă vreodată, o să fie pentru totdeauna.

Adelina, Virgil și Zenaida Foto: arhivă Click!
Adelina, Virgil și Zenaida Foto: arhivă Click!

Ce a declarat Virgil Șteblea: „Dacă ne despărțim, o facem pentru totdeauna"

„Eu nu cred în pauze. Ar fi foarte greu să luăm o pauză, de la ce? De la viața de familie? De la viața de cuplu? Apoi să ne întoarcem și să continuăm, wow, iubirea vieții mele. Noi nu ne-am pus niciodată problema să se întâmple asta, pentru că nu am avut motive pentru așa ceva. Nu am avut cumpene în relația noastră”, a declarat Adelina Pestrițu, pentru wowbiz.ro. În timp ce Virgil Șteblea a completat: „Dacă ne despărțim, o facem pentru totdeauna, dacă rămânem împreună, va fi pentru totdeauna.”

Cei doi au făcut nunta de lemn 

Cât despre ședința foto pe care au făcut-o, Adelina Pestrițu a declarat: „Suntem emoționați. Mă bucur că am reușit să ne organizăm pentru shooting-ul foto, pe care nu l-am avut la data nunții. Eu sper să ajungem la nunta de diamant. Mai rar în zilele noastre, dar situația se prezintă în felul următor. Noi ne-am dorit să facem această ședință foto, pentru a marca momentul, după care am aflat că la 5 ani de la nuntă este ceva oficial, nunta de lemn. Am căutat însemnătatea acestui eveniment și ne-am dat seama că totuși trebuie să dăm mai multă importanță acestui moment. Vom face niște poze, care ne vor însoți toată viața”.

Ce a declarat Adelina despre încă un copil 

Atât Adelina Pestrițu, cât și soțul ei, Șteblea Vigil, au recunoscut cât de mult iubesc să fie părinți, iar Zeny este centrul universului lor. Cu toate acestea, în viața lor, mai există loc pentru încă un copil, pe care îl așteaptă cu sufletul la gură.

„O mai întrebăm noi, din când în când, dacă și-ar mai dori un frățior sau o surioară. Ea, câteodată, spune da, câteodată nu, depinde. Cred că nici nu își dă seama cum ar fi exact, dar cum vrea Dumnezeu. Nu e ceva pe care noi putem să îl programăm. Dacă Dumnezeu vrea să ne mai trimită un copil, noi îl primim cu brațele deschise”, a mărturisit Adelina Pestrițu, conform unui site monden.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net