Care este parfumul preferat al Adelinei Pestrițu. Orice femeie și-l poate permite

Adelina Pestrițu este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate influencerițe din România. Și ca orice vedetă care se respectă, bruneta pune mare preț pe imaginea ei. Nu de puține ori, fosta prezentatoare Tv a spus că este înnebunită după parfumuri, însă există unul singur pe care îl adoră.

Adelina Pestrițu adoră parfumul La Vie Est Belle de la Lancome / Sursă foto: arhivă
Adelina Pestrițu adoră parfumul La Vie Est Belle de la Lancome / Sursă foto: arhivă

Cât costă parfumul preferat al Adelinei Pestrițu

Adelina Pestrițu a muncit mult până când și-a dus la bun sfârșit toate planurile. Fiind una dintre cele mai de succes influencerițe din România, aceasta reușește să obțină câștiguri substanțiale din activitatea pe care o desfășoară în mediul online.

Cu toate că s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor, iar aparițiile sale la TV sunt în număr foarte mic, vedeta continuă să ducă o viață de lux. Pe lângă banii câștigați din publicitatea făcută online, Adelina Pestrițu are și o afacere profitabilă.

Împreună cu soțul ei, bruneta a pus pe picioare o afacere cu bijuterii de lux, dar deține și o firmă care produce haine. Așadar, ne putem da seama că veniturile fostei prezentatoare TV sunt destul de mari, drept pentru care nu se uită la bani atunci când își cumpără un parfum, sau își satisface orice alt moft.

Pentru brunetă, aproape 500 de lei cât costă parfumul La Vie Est Belle de la Lancome este o nimica toată. Ba mai mult, chiar și femeile de rând și-l pot achiziționa.

De ce a renunțat Adelina Pestrițu la televiziune

În cadrul unui interviu acordat revistei Unica, Adelina Pestrițu a dezvăluit motivele pentru care s-a retras din lumina reflectoarelor. Influencerița susține că, deși i-a plăcut televiziunea, a simțit că locul ei este în mediul online. 

„Am simțit chemarea (online-ului – n.red.), sincer. Am simțit că locul meu este în online. Mi-a plăcut foarte mult televiziunea și poate pe viitor o să mai cochetăm, dar online-ul face parte din mine”, a declarat Adelina Pestrițu pentru sursa menționată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
delia colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net