Adelina Pestrițu, anunț de ultimă oră! Ce decizie a luat vedeta: „Aplauze”

#Exclusiv Click!

Multe doamne și domnișoare sunt într-o criză mare de timp atunci când se gândesc că vine vara, iar trupurile lor nu sunt încă pregătite pentru proba costumului de baie. Printre acestea se numără și Adelina Pestrițu (37 de ani) care și-a anunțat prietenii de pe contul său de Instagram că de astăzi, încă de la prima oră a dimineții, și-a reluat antrenamentele în sala de sport.

Cu zâmbetul la purtător, îmbrăcată sport cu foarte mult bun gust, Adelina Pestrițu, își dorește să aibă un trup impecabil până la vară. Conștientă de faptul că mișcarea ajută la definirea trupului său, bruneta nu a stat prea mult pe gânduri și și-a reluat antrenamentele din sala de forță.

„Bună dimineața. Astăzi mă apuc de sală. Aplauze”, le-a spus Adelina Pestrițu internauților. Însă, pe lângă antrenamentele sportive pe care le face de ani de zile, cu mici pauze, simpatica Ade merge periodic în saloanele de înfrumusețare pentru tratamente corporale ce o ajută și mai mult la definirea corpului.

Pasionată de frumusețe

Din postările pe care Adelina Pestrițu le face pe paginile sale de socializare, putem vedea că fosta prezentatoare de televiziune are foarte mare grijă de felul în care arată, merge periodic să își aranjeze podoaba capilară, să își facă manichiura sau pedichiura, plus diverse tratamente faciale pentru curățare și hidratare.

„Fac sport. Merg de 2-3 ori pe săptămână la sală. Fac tratamente corporale şi masaj corporal şi încerc pe cât posibil să mănânc mai sănătos. Vara aleg salatele de legume şi de fructe. Uneori, din cauza programului încărcat, uit să mănânc. Rezist, am antrenament. Înainte să fiu mămică am avut cure de slăbire destul de drastice. Pe atunci a trebuit chiar să mă înfometez”, mărturisea Adelina Pestrițu, pentru Click!.

Click! spune

Adelina Pestrițu a intrat în atenția publicului după mariajul eșuat cu Liviu Vârciu. După separarea scandaloasă, aceasta a fost implicată în mai multe proiecte, de succes, din televiziune, însă bruneta a ales să renunțe la lumina reflectoarelor în favoarea unei familii. Astfel, că acum vedeta câștigă sume fabuloase din mediul online din reclame sau alte proiecte în care este implicată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net