Adelina Pestrițu, super sexy la zăpadă! În ce ținute s-a afișat pe pârtie celebra influenceriță

Dacă aproape un sfert dintre vedetele autohtone au plecat la zăpada din Laponia,  Adelina Pestrițu, care a vizitat și ea anul trecut casa autentică a lui Moș Crăciun, a preferat acum să schimbe destinația.

 Frumoasa brunetă, considerată una dintre cele mai tari influencerițe de la noim și-a luat familia și s-a dus la Bansko.

Am auzit că la doar câteva ore de Bansko ninge ca în povești. Ne-am făcut bagajele și am venit să ne bucurăm de zăpadă. Ne-am cazat la un hotel cu toate facilitățile și confortul de care ai nevoie pentru o vacanță cu familia. Așa că, dacă nici iarna asta nu ninge în România, puteți să veniți în Bansko", a postat Adelina Pestrițu, o adevărată fashionistă oriunde ar merge pentru că vedeta își alege ținutele mereu în funcție de destinația de vacanță.

Așa că, Adelina Pestrițu, înainte de a merge pe pârtie și a se bucura de zăpadă alături de fetița și de soțul său, a realizat o adevărată ședința foto în „marea" de alb. Sexy și cochetă cum o știm, vedea a atras toate privirile. La căciula și haina albe din blană și-a pus mănuși și pantaloni de culoare neagră. A mai avut un outfit „all black" pentru pârtie, cu ochelari de soare supradimensionați și pantaloni mulați care i-au pus formele și silueta în evidență!

Adelina Pestrițu este o privilegiată. Are cel mai frumos job care îi oferă nu doar o stabilitate financiară și tot ce își dorește, dar și multe vacanțe de top. Vedeta s-a plimbat foarte mult anul acesta și a descoperit destinații de vis. Numai în ultimele luni a fost plecată în Sri Lanka, la Paris, Viena și acum la Bansko, iar anul încă nu s-a terminat, așa că este posibil ca  frumoasa brunetă să mai aibă parte de o ieșire fabuloasă, undeva la cald, în seara de Revelion. Până atunci, la întoarcerea de la Bansko, acolo unde a petrecut câteva zile de vis în compania familie, acasă o așteptau cuminți cei doi cățeluși ai săi și bradul  de anul acesta pe care Adelina a ales să îl decoreze cu globuri roșii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net