Sensy, nopți nedormite de când e mămică! Băiețelul ei de 2 luni și jumătate îi dă bătăi de cap

#Exclusiv Click!

Pe 16 septembrie 2023, influencerița Sensy devenea mamă pentru prima oară. A fost un copil foarte așteptat și acum Sensy este topită după băiețelul ei, micuțul Aaron.  

Chiar dacă are ajutoare de nădejde atunci când mai pleacă de acasă, Sensy a adunat deja nopți nedormite de când a născut și se cam resimte. Simpatica vloggeriță a început deja să  ia suplimente pentru a se putea menține în noul ritm de viață pe care îl are de două luni și jumătate încoace.

„Mama mă ajută cu copilul. Este singura în care am încredere. Ea a fost alături de mine în primele zile și ne-am obișnuit. Sunt în perioada grea în care se trezește foarte des, plânge, îl doare burtica. Sunt slăbită pentru că nu dorm și nu mă alimentez, am început să iau niște suplimente  ca să nu mi se facă rău dar în rest sunt bine, încerc să intru în noua mea postură, aceea  de mamă. Este tot ce mi-am dorit vreodată!”, ne-a mărturisit Sensy, vizibil emoționată.

Anul nou îi aduce o...dietă

Pofticioasă din fire, lui Sensy îi este greu acum să se abțină de la mâncare așa că a decis să își facă toate poftele. Și-a promis însă că de la începutul anului viitor o să încerce să își creeze un regim sănătos de viață. Acum nu reușește să se odihnească prea bine din cauza bebelușului însă speră ca în curând totul să revină la normal, mai ales după ce micuțul va scăpa și de colici.

Anul acesta îmi fac de cap, cu toți carbohidrații și toate proteinele. Din ianuarie îmi doresc să încerc să țin un regim sănătos de viață, fără dulciuri, sucuri acidulate, fastfood. Eu trăiesc pentru mâncare dar vreau să arăt și mai bine acum, să fiu tânără și sănătoasă mult timp de acum încolo. Bebelușul are și el acum 5 kilograme, e  băiat mare, are 2 luni și jumătate. Totul e greu, cel mai greu e nesomnul și faptul că are colici și plânge și nu știi ce să-i faci. În luna ianuarie o să facem botezul, am fi vrut anul acesta dar a început postul Crăciunului”, a mai adăugat Sensy, povestind și când intenționează să organizeze botezul micuțului Aaron.

Anul acesta de sărbători, Sensy va proceda la fel cum face de 4 ani de zile încoace.

E al patrulea an în care împreună cu părinții mei și cu socrii mergem și închiriem o vilă undeva la munte. Acum o să fie și băiețelul cu noi. Iar la finalul anului îmi fac o listă cu ce îmi propun pentru noul an. Am scrisorile de anul trecut, primul pe listă e bebe, acum îl am și o să îmi doresc altceva”, ne-a mai spus simpatica influenceriță, proaspătă mămică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net