Influencerița Sensy a născut! Prima imagine cu bebelușul: „Te aștept de-o viață”

Vloggerița Sensy a născut astăzi, 16 septembrie 2023. Vedeta a adus pe lume un băiețel, rodul iubirii dintre ea și soțul ei, Valentin. 

Sensy a născut un băiețel / foto: Colaj Click!
Sensy a născut un băiețel / foto: Colaj Click!

Sensy a așteptat cu nerăbdare nașterea micuțului ei. Din fericire, momentul mult-așteptat a sosit, astfel că vloggerița poate să-și strângă pruncul la pipet. Fericită fără măsură, ea a postat și prima fotografie. 

Sensy a devenit astăzi mama unui băiețel 

Influencerița care a adus pe lume primul ei copil traversează cele mai frumoase și mai emoționante stări. Cu siguranță doar femeile care au deveni mame cunosc acest sentiment, care este unul inegalabil. Acum a venit și rândul lui Sensy și a lui Valentin să-și țină primul lor copil în brațe, un băiețel minunat. A postat și prima fotografie cu cel mic, în dreptul căreia a scris câteva cuvinte: „Te aștept de-o viață”

Sensy: „I-am pus numele de fată al bunicii” 

În urmă cu doar câteva săptămâni, Sensy a organizat petrecerea de baby-shower a băiețelului ei, unde au fost prezente mai multe vedete din showbiz. Ea ne-a dezvăluit atunci faptul că bebelușul poartă numele bunicii sale, femeia care a crescut-o, dar care s-a stins din viață în urmă cu șapte ani. 

Întotdeauna am visat să am un băiețel și uite că Dumnezeu așa a vrut. E un copil trimis de Dumnezeu. Aavut numele pregătit pentru el, e numele lui mamaia de fată!”, a spus Sensy, pentru Click!

Sensy și-a ținut soțul ascuns până în ziua nunții 

Sensy și Valentin la cununia civilă / foto: Instagram
Sensy și Valentin la cununia civilă / foto: Instagram

Pe cât de cunoscută este ea publicului, pe atât de mult și-a ținut partenerul de viață ferit de ochii celor de acasă. Sensy este o femeie fericită și împlinită. S-a căsătorit cu Valentin în fața ofițerului stării civile în luna octombrie a anului trecut. 

A traversat cele mai puternice emoții și a simțit că „i se ia aerul”, în timp ce soțul ei era dezinvolt și nu a avut niciun stres. 

La cununie am simțit că mi se ia aerul, așa emoții aveam. Plus că ara toată lumea grămadă pe mine! Mi-am pus adidașii că nu mai puteam de picioare! Nici acum nu pot să spun că mi-am revenit!

La petrecerea de la cununia civilă au fost cam 100 de persoane, la nuntă vor fi 400 de persoane. Sper că la nuntă să mai fiu mai liniștită, totuși. Mirele nu a avut nici un stres! Măcar a ieșit ceva așa cum mi-am dorit!”, ne-a mai spus Sensy. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
maria ciobanu jpg
banner doina spataru png
andreea sandel balan  jpg
banner par
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
stefan tache jpg
doliu jpg
BeFunky collage (40) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net