Adelina Pestrițu, show de zile mari în Sri Lanka! A scos angajații hotelului în curte și i-a învățat să joace hora românească | VIDEO

Considerată una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România, Adelina Pestrițu face ce face și bifează din ce în ce mai multe vacanțe, în locuri care mai de care mai frumoase și mai îndepărtate. Ultima experiență s-a desfășurat în Sri Lanka, un loc care a fascinat-o pe brunetă. Conexiunile cu oamenii întâlniți au fost de neuitat pentru ea, căci atât de bine s-a înțeles cu personalul hotelului în care a fost cazată, întrucât i-a învățat pe aceștia să danseze pe ritmuri populare românești. 

Adelina Pestrițu / foto: Instagram
Adelina Pestrițu / foto: Instagram

Urmărită de 1,8 milioane de oameni pe Instagram, fosta vedetă de televiziune îi ține la curent cu fiecare zi și experiență din viața ei. Activă în social media, Adelina Pestrițu, care se declară o fană a călătoriilor, împărtășește cu fanii imagini din locurile mirobolante pe care le vizitează. 

Adelina Pestrițu, experiență de neuitat în Sri Lanka 

Oriunde ar ajunge în această lume, Adelina Pestrițu se mândrește că este româncă și are grijă să demonstreze acest lucru. Chiar dacă ea are parte de experiențe care mai de care mai fascinante, nu uită să le arate străinilor că și noi, poporul român, avem nenumărate lucruri cu care ne mândrim, îndeosebi dansurile populare, faimoase la mai toate petrecerile. 

Într-una dintre postările sale, Adelina Pestrițu arată cum împreună cu angajații unui hotel din Sri Lanka dansează hora. Cu grijă și răbdare i-a învățat pașii de dans, așa că după câteva încercări au încins o horă ca la carte!

Vedeta le-a gătit ardei umpluți sri lankezilor 

Adelina Pestrițu nu se află la prima vizită în Sri Lanka. Vedeta a revenit după câteva luni, cucerită din prima experiență de ospitalitatea, generozitatea și bunătatea oamenilor de acolo. Pentru că a fost primită așa cum trebuia, vedeta le-a demonstrat sri lankezilor că bucătăria românească nu duce lipsă de preparate delicioase, așa că a trecut la cratiță și a gătit ardei umpluți. 

„Am servit micul dejun și urmează să intru eu în bucătărie de data aceasta. Ce credeți? M-am oferit aseară să le gătesc ardei umpluți pentru că ieri a fost o zi cu specific sri lankez. Și m-am gândit că dacă tot ne-au servit cu atâtea bunătăți specifice locului, am zis să le pregătesc și eu ceva de mâncare. Ei au fost foarte încântați și  au zis că de-abia așteaptă să vadă ce gust are mâncarea noastră și acum mă pregătesc să intru la cratiță. E o experiență unică și pentru mine. Prima dată am zis că le pregătesc sarmale, dar ei nu au varză murată, le-am explicat, le-am arătat poze dar au zis că nu au de unde să ia așa ceva, e logic, și am ajuns la ardei umpluți. Dacă mai aveți idei de rețete care s-ar putea face aici, cu ingredientele de aici, m-aș bucura foarte tare să le primesc", a spus creatoarea de conținut pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net