Fiica Adelinei Pestrițu a împlinit 5 ani. Zenaida este de o frumusețe răpitoare! Cum arată în prezent micuța

Bucurie mare în familia Adelinei Pestrițu. Astăzi, 3 august, fiica ei și a lui Virgil Șteblea împlinește cinci anișori. Vedeta a postat pe Instagram mai multe fotografii, dar și un mesaj cu ocazia zilei sale de naștere. 

Zenaida a împlinit 5 ani / foto: Instagram
Zenaida a împlinit 5 ani / foto: Instagram

Zenaida crește pe zi ce trece și se poate observa că micuța semănă destul de mult cu părinții săi. Este de o frumusețe și o delicatețe aparte, astfel că fanii Adelinei Pestrițu au rămas surprinși de cât de mult a crescut copila. 

Adelina Pestrițu: „Vom fi mereu lângă tine” 

Pe contul său de Facebook, fosta prezentatoare de televiziune a postat un mesaj de-a dreptul emoționant cu ocazia aniversării fiicei sale, amintindu-i micuței Zenaida că atât ea, cât și Virgil Șteblea îi vor fi mereu alături și o vor proteja de orice rău. 

„Viața îți poate aduce multe provocări, dar întotdeauna să-ți amintești că ești mai puternică decât te gândești, mai bună decât crezi și mai iubită decât îți imaginezi. Vom fi mereu lângă tine să te susținem și să te protejam cu orice preț. Cu multă iubire, mama și tata”, a fost mesajul Adelinei Pestrițu, pe Instagram.

Motivul pentru care Adelina Pestrițu nu și-a mai expus copilul pe Instagram

Familia Adelinei Pestrițu / foto: Instagram
Familia Adelinei Pestrițu / foto: Instagram

De ceva timp, vedeta și soțul ei au luat decizia de a nu mai posta atât de des momente cu fiica lor, așa cum îi obișnuiseră pe fani. Mai târziu a sosit și explicația Adelinei Pestrițu, care mărturisea faptul că  ea și soțul ei au decis să o protejeze pe cea mică. 

„Știm că poate părea greu de înțeles din exterior, dar, după cum am mai spus, așa am simțit să facem la momentul respectiv, fără a ne dori să supărăm sau să deranjăm pe cineva. A fost o perioadă în care am simțit nevoia să ne recalculăm traseul. Am discutat cu Virgil și așa am hotărât atunci. Toți părinții vor să-și protejeze copiii, și cine înțelege asta nu judecă deciziile altora.

Suntem pentru prima dată părinți și nu știm dacă deciziile noastre sunt întotdeauna corecte, dar căutăm mereu să facem ceea ce simțim că este mai bine pentru ea. Îi respectăm intimitatea și sigur va veni momentul în care ea va putea decide dacă își dorește să folosească rețelele de socializare sau nu. Tot ce ne dorim este să păstrăm un echilibru în toate”, mărturisea Adelina Pestrițu, potrivit Viva!.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net