Adelina Pestrițu, cel mai bogat influencer din România?! „Nu vreau să fiu ipocrită”

#Exclusiv Click!

Adelina Pestrițu (36 de ani) a renunțat, în urmă cu câțiva ani, la televiuziune și a dat lovitura în mediul online. Vedeta câștigă sume fabuloase și concurează la titlul de „cel mai bogat influencer din România”.

Adelina Pestrițu este unul dintre cei mai urmăriți influenceri de la noi din țarp. Pe Instagram, vedeta are o comunitate de peste 1,8 milioane de urmăritori, pe Tik Tok de 1,7 milioane, iar pe Facebook numără 1,5 milioane de fani. În 2019, bruneta a fost desemnată cel mai bun influencer din România, la gala locală a premiilor „E! People Choice Awards“.

În prezent, Adelina Pestrițu ar fi cel mai bogat influencer din România. Se bate în câștigurile din online cu Shelly, Iuliana Beregoi sau Andra Gogan.

Adelina Pestrițu: „Nu pot să spun că nu contează banii”

Bruneta ajunge să câștige chiar și 5.000 de euro pe o campanie online, care implică mai multe postări.

Din partea mea să fie cine dorește pe locul 1 la câștiguri! Eu, una, doresc tuturor influencerilor să fie bogati, și nu numai financiar, dar mai ales sufletește.

Acum nu pot să fiu ipocrită și să spun că nu contează banii. Nu avem cum să trăim fără bani, dar bogăția pentru mine reprezintă cu totul altceva. Ce-i în cont, e ca să ne ducem traiul de zi cu zi”, ne-a mărturisit Adelina, care în ultimul timp pune mare preț pe viața de familie.

Joacă în filmul lui Petre Nastase „Retreat Vama Veche”

Adelina a prins, recent, și un contract în cinematografie. Ea joacă în „Retreat Vama Veche”, o comedie romantică regizată de Petre Năstase.

Filmul în care joc se numește Retreat Vama Veche și este un lung metraj în regia lui Petre Năstase. Nu vreau să dau foarte multe detalii despre rolul meu, pentru că îmi doresc să vină lumea să vadă acest film. Pot să spun doar că rolul pe care-l joc este foarte apropiat de Adelina din realitate”, ne-a mai spus Adelina.

Personajele principale din filmul lui Petre Năstase sunt Adela Popescu, Ada Condeescu şi Laura Cosoi. Din distribuție mai fac parte nume precum: Mihai Mărgineanu, Daniel Nuță, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Ștefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin, Adelina Pestrițu, Emi Alupei, alături de guest star-ul Florin Călinescu.

Filmările au loc în vara lui 2023, urmând ca pelicula să intre în cinematografe la începutul anului viitor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net