Adelina Pestrițu și-a numărat tatuajele. Numărul lor este impresionant: „Nu mi-aș mai face”

Activitatea din mediul online, dedicată proiectelor sale din domenii precum modă, frumusețe și stil de viață, a propulsat-o pe Adelina Pestrițu în rândul celor mai cunoscute persoane din social media. Bruneta iese în evidență atât datorită stilului său, la care lucrează intens, cât și a tatuajelor, care sunt vizibile în aproape toate materialele pe care le publică. A dezvăluit în sfârșit care este numărul desenelor de pe corpul ei.

Adelina a spus că nu mai are de gând să-şi facă şi alte desene pe corp / foto: arhiva personală
Adelina a spus că nu mai are de gând să-şi facă şi alte desene pe corp / foto: arhiva personală

În cadrul unui interviu pe care l-a oferit pentru ego.ro, Adelina a spus care sunt trucurile sale de înfrumusețare, care sunt dietele la care apelează și ce operații estetice are. De asemenea, a vorbit și despre tatuajele pe care le are. Câte sunt și dacă are vreun regret legat de unul dintre ele, a povestit chiar ea.

Adelina Pestrițu, adevărul despre tatuajele sale

Adelina Pestrițu a recunoscut că are 27 de tatuaje / foto: arhiva personală
Adelina Pestrițu a recunoscut că are 27 de tatuaje / foto: arhiva personală

Tatuajele împart lumea în două: de o parte sunt cei care iubesc să-și imprime pe piele tot felul de desene care să le amintească despre trăiri și momente importante din viața lor, de cealaltă parte sunt cei care niciodată nu s-ar tatua și îi critică aspru pe cei care fac asta.

Adelina Pestrițu este clar în prima „tabără”, deoarece a dat dovadă că este o mare iubitoare a tatuajelor – până acum a adunat 27 la număr. Nu le regretă, însă nu mi-aş mai face.

„27. (n.r. de tatuaje) Nu le regret, dar nici nu mi-aș mai face. În acest punct sunt. Sunt mulțumită cu mine. Poate că aș scoate unul dintre ele, care nu mi-a plăcut de la început. Nu are legătură cu ceva care m-a deranjat. Reprezintă sensul vieții. Aș vrea să îl elimin, pentru că nu îmi place nici poziționarea, dar, așa cum ți-am zis, nu mi-a plăcut de la început, mi-a dat un sentiment care m-a făcut să zic: «La ce îmi mai trebuia mie tatuajul acesta?». Dar, având 27, m-am obișnuit, oamenii mă știu. Cred că n-ar fi o surpriză pentru cineva care să mă angajeze pentru un spot publicitar și să zică: «WOW, tu ai 27 de tatuaje!». Bună dimineața, sunt pe Instagram toată ziua, le vedeți cap coadă!”, a mărturisit Adelina Pestrițu, potrivit ego.ro.

„Am doar două intervenții: augmentare mamară și rinoplastie”

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că Adelina Pestrițu este adepta operațiilor estetice. Recent, a vorbit despre asta și pe Instagram, în timpul unui dialog cu admiratorii ei de pe rețelele sociale. Nemulțumită de mici „defecte”, ea a decis să apeleze la medicii esteticieni, pentru a se simți cât mai bine în pielea ei.

Am doar două intervenții: augmentare mamară și rinoplastie. Nu pot să spun că am un număr de intervenții pe care mi-l doresc să-l bifez anual, ajung în cabinetul medicului estetician de câte ori simt că este nevoie. Da, am (n.r: intervenție la buze), dar nu-mi place să exagerez, foarte rar intervin în privința lor, mai mult pe zona conturului.

Frumusețea este relativă. Unii te văd frumoasă, alții te văd mai puțin frumoasă, ca să nu zic urâtă. De fapt, este foarte important cum te simți tu în pielea ta. De-a lungul timpului am recurs la anumite ajutoare din partea doctorilor esteticieni pentru a corecta mici defecte, pe care eu le consideram defecte și pe care le vedeam eu, pentru că, apropo de ceea ce ziceam mai devreme, important este cum te simți tu în pielea ta. Am considerat că trebuie să fac anumite retușuri și le-am făcut. Da, am perioade în care mă simt frumoasă, foarte frumoasă sau mai puțin frumoasă”, a spus ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net