Adelina Pestrițu, însărcinată cu al doilea copil? Declarația care surprinde pe toată lumea: „Un băiețel”

#Exclusiv Click!

Frumoasa Adelina Pestrițu a fost surprinsă cu o burtică suspectă la nunta Ginei Pistol cu Smiley, din week-end. Bruneta a făcut lumină în privința unei noi sarcini și a recunoscut că ea și soțul ei, Virgil Șteblea, își mai doresc și un băiețel.

Adelina Pestrițu (33 de ani) este posesoarea unui trup perfect de sirenă, însă la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley, într-una dintre poze, bruneta a lăsat să se întrevadă o burtică oarecum suspectă pentru silueta ei fără cusur. Toată lumea a crezut atunci că Adelina ar fi, din nou, însărcinată.

Adelina Pestrițu, surprinsă cu o burtică suspectă la nunta lui Smiley!

Prezentă, marți 30 iunie, la evenimetul „Race for the Cure”, Adelina Pestrițu a mărturisit că ea și soțul ei, Virgil Șteblea, își mai doresc, într-adevăr, un copil.

Noi ne gândim, într-adevăr, la al doilea copil, dar nu șttim dacă va fi băiețel sau fetiță. Da Dumnezeu ne va da și un al doilea copil, noi de abia îl așteptăm! Acum rămâne de văzut ce va fi!”, ne-a mărtusit Adelina.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au deja o fetiță frumoasă foc, pe Zenaida Maria, care, mai nou, merge la grădiniță. Micuța este răsfățata familiei, iar părinții nu ezită să-i facă toate mofturile.

E foarte cuminte Zeni și e la grădiniță acum. Un copiil foarte vesel, are o gramda de prieteni. Urmează ziua ei pe 3 august și va trebui să-i facem o mega petrecere”, ne-a mai spus Adelina.

Adelina Pestrițu şi Virgil Șteblea sunt împreună din anul 2017 şi s-au căsătorit în vara lui 2019, la un an după ce a venit pe lume fetiţa lor; Zenaida Maria.

Inițial, vedeta a vrut să o facă și pe micuța Zenaida influenceră de succes, însă s-a răzgândit pe parcurs, chiar dacă micuța strânsese în puțin timp cam 100 de urmăritori. Adelina și soțul ei au decis atunci să nu o mai expună public atât de mult pe Zenaida.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net