Fetița Adelinei Pestrițu a ajuns la spital! Imagini dureroase cu micuța Zeny: „De la extaz la agonie”

Ultima actualizare:

Adelina Pestrițu (36 ani) a trecut prin clipe groaznice! A ajuns de urgență la spital cu fiica ei de 4 ani, micuța Zeny.

Zeny, fetița Adelinei Pestrițu, a ajuns la spital! 

Se pare că momentele de panică au trecut deja și chiar dacă nu a dezvăluit cu ce probleme de sănătate s-a confruntat fetița ei, Pestrițu a ținut să le mulțumească tuturor pentru mesajele de încurajare primite și doctorilor pentru implicare.

„Când ești părinte, ajungi de la extaz la agonie în mai puțin de o secundă și ai da tot ce ai pentru sănătatea copilului tău. A fost o săptămână grea pentru noi, dar acum totul este stabil. În curând plecăm acasă.

Vă mulțumim din suflet pentru gânduri, mesaje și empatie. Chiar dacă am fost absentă, am citit mesajele voastre de susținere și chiar v-am simțit aproape”, a fost mesajul transmis de Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu a decis să nu își expună fetița prea des pe rețelele de socializare pentru a nu atrage energii negative sau invidii. Din când în când, frumoasa influenceriță mai postează imagini cu ea și Zeny din vacanțele exotice în care merg împreună.

Adelina și Zeny au fost în vacanță 

Chiar înainte de a avea probleme cu fetița ei, Adelina Pestrițu și soțul său, Virgil Șteblea, s-au răsfățat într-o destinație exclusivistă  in Italia, la Val di Sole, acolo unde au făcut baie într-un jacuzzi care le-a oferit o priveliște de vis. Vă reamintim că, în 2019, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au avut parte de o nuntă de basm, fără tradiții și superstiții.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net