Adelina Pestrițu, probleme cu anxietatea: «M-am închis în cameră»

Deși viața vedetelor pare perfectă, se pare că succesul nu vine singur, ci cu niște dezavantaje. Adelina Pestrițu este una dintre vedetele care confirmă acest lucru și vorbește deschis despre stările prin care a trecut.

Adelina Pestrițu s-a confruntat cu stările de anxietate
Adelina Pestrițu s-a confruntat cu stările de anxietate

Adelina a mărturisit că a traversat niște perioade neplăcute, atunci când din cauza succesului a apărut dorința de a fi perfectă pe toate planurile. Vedeta a suferit mult și a avut momente în care plângea și credea că nu este suficient de bună.

Vezi și: Adelina Pestrițu și Mira au oferit cel mai tare moment al zilei. Faza care a făcut furori pe internet

,,Succesul nu vine fără dezavantaje la pachet. Indiferent despre ce domeniu discutăm. Trage după sine o serie de aspecte care mai de care mai controversate. Atunci când vrei să le faci bine pe toate, riști să devii frustrat, pentru că nimeni nu a reușit până acum să fie perfect pe toate planurile.

Evident că am avut și eu căderile mele, momentele în care m-am închis în cameră și m-am descărcat plângând sau gândindu-mă unde greșesc de nu reușesc să le fac ca la carte, fără să lipsească anxietăți, dezamăgiri, chiar și neajunsuri, și aici nu mă refer la cele materiale", a declarat Adelina Pestrițu pentru viva.ro.

Citește și: Adelina Pestrițu, vacanță de vis! Uite unde a dormit vedeta: «Am aterizat pe lună»

Acum, Adelina Pestrițu vede dintr-o altă perspectivă lucrurile și este de părere că nu are nevoie de o viață perfectă. E mulțumită de ceea ce are și se consideră norocoasă că face exact ce îi place.

,,Nu îmi vine să sparg nimic în afară de clepsidra care scurge timpul și ne face să nu mai simțim viața la intensitatea pe care ne-am dori-o. Nimeni nu m-a învățat cum să ocolesc dezamăgirile, ci a trebuit să le iau din plin fix așa cum au venit. Nu am o viață perfectă și nu îmi doresc una așa.

Cred că mi-aș pierde entuziasmul dacă ar fi altfel. Sunt recunoscătoare pentru ce trăiesc și nu îndrăznesc să cer mai mult decât mi s-a dat, pentru că știu că steaua mea norocoasă mi-a adus tot ce iubesc astăzi, ce fac, ce sunt și ce am", a mai spus aceasta.

Cine este Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. Aceasta a intrat în atenția publicului datorită relației cu Liviu Vârciu. Deși la început a avut mai multe colaborări cu posturile de televiziune, Adelina Pestrițu s-a îndreptat ulterior către activitatea în social media.

Are o comunitate impresionantă pe Instagram și nu lipsește nici măcar o clipă, fiind conștientă că doar furnizând content de calitate internauților, va putea să rămână în topul preferințelor acestora. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net