Adelina Pestrițu explorează Sri Lanka! A pregătit un preparat tradițional românesc pentru gazdele ei

Adelina Pestrițu nu are timp deloc să se plictisească. Imediat ce s-a întors dintr-o super vacanță petrecută cu familia în Turcia, cea mai tare influenceriță de la noi, a plecat într-o nouă escapadă, de această dată în Sri Lanka.

Vedeta are ținutele pregătite pentru fiecare vizită pe care o face la mare distanță de casă, așa că atunci când a vizitat elefanții, Adelina Pestrițu a avut un outfit de revistă.

Cazată într-o super vilă cu o priveliște și peisaje de vis, Adelina Pestrițu a mai avut și musafiri nepoftiți dimineața, mai precis o iguană, Thalagoya, pe care a admirat-o de pe terasă. Mai mult decât atât, Adelina a avut ocazia să vadă chiar și un liliac, făcând apoi glume cu Batman pe social media.

"M-am trezit cu un Thalagoya în curte. Pardon, corect spus ar fi: el s-a trezit cu mine în curtea lui!", a fost mesajul postat de vedetă.

Le-a pregătit ardei umpluți sri lankezilor

Vedeta a fost extrem de încântată că a avut ocazia să plece în Sri Lanka și să exploreze astfel noi orizonturi. A fost primită cu brațele deschise, s-a bucurat de ospitalitatea localnicilor și pentru că a fost răsfățată cu bunătăți tradiționale, Adelina Pestrițu le-a promis și chiar le-a făcut acestora o mâncare tradițională românească, mai precis, ardei umpluți. A fost o experiență interesantă atât pentru ea cât și pentru oamenii din resortul în care Adelina Pestrițu a fost cazată.

"Am servit micul dejun și urmează să intru eu în bucătărie de data aceasta. Ce credeți? M-am oferit aseară să le gătesc ardei umpluți pentru că ieri a fost o zi cu specific sri lankez. Și m-am gândit că dacă tot ne-au servit cu atâtea bunătăți specifice locului, am zis să le pregătesc și eu ceva de mâncare. Ei au fost foarte încântați și  au zis că de-abia așteaptă să vadă ce gust are mâncarea noastră și acum mă pregătesc să intru la cratiță. E o experiență unică și pentru mine. Prima dată am zis că le pregătesc sarmale, dar ei nu au varză murată, le-am explicat, le-am arătat poze dar au zis că nu au de unde să ia așa ceva, e logic, și am ajuns la ardei umpluți. Dacă mai aveți idei de rețete care s-ar putea face aici, cu ingredientele de aici, m-aș bucura foarte tare să le primesc", a spus creatoarea de conținut pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net