Adelina Pestrițu, weekend romantic la Amsterdam! Ce ținută curajoasă a purtat la concertul lui Beyonce

Deși are agenda plină de evenimente și job-uri, Adelina Pestrițu (36 ani) a considerat momentul oportun pentru a-și lua 3 zile libere doar pentru ea. Și așa a făcut! Amsterdam o chema la ea cu un scop precis: concertul lui Beyonce! 

Celebrul influencer a plecat în Olanda alături de soțul său, Virgil Șteblea. Cei doi au avut timp și pentru ei, s-au plimbat, s-au relaxat, au făcut shopping pentru fetița lor, Zeny, iar punctul culminant al escapadei la Amsterdam a fost concertul lui Beyonce de aseară pentru care Adelina Pestrițu s-a pregătit temeinic. A venit cu un outfit bine pus la punct, "all black", cu pălărie neagră, tricou, pantaloni și geacă, toate negre, la care a asortat o pereche de ciocate negru cu alb.

Adelina Pestrițu și-a cumpărat bilete la concert cu 4 luni înainte

Vedeta le-a mărturisit fanilor săi că deși a cumpărat biletele pentru concertul  lui Beyonce în urmă cu 4 luni, le-a primit chiar în ziua concertului, cu toate că ea și soțul ei au fost foarte relaxați în această privință, și-au luat bilete de avion și cazare pentru Amsterdam și au așteptat nerăbdători marele eveniment.

Adelina și-a ținut urmăritorii la curent cu tot ceea ce s-a întâmplat la concertul lui Beyonce și aproape că a rămas fără glas când a plecat de acolo. 

Este fără doar și poate cel mai tare concert la care am fost vreodată! Merită toți banii femeia asta! Plângi de emoție la concertul său!", a spus Pestrițu pe Instastory, fiind încântată la maxim de experiența trăită la concertul lui Beyonce pe care l-a catalogat de la început până la sfârșit ca "wow", de la organizare, costume, dansatori, sonorizare, grafică, respectul și grija față de fani, concluzionând la final că celebra artistă nu are egal și este: „Absolut superbă în realitate!".

Tot în minivacanța din Olanda, Pestrițu și soțul ei au petrecut mai mult timp împreună și s-au bucurat unul de celălalt, acordându-și atenția necesară.

După 6 ani de relație încă îmi aduce mâncarea la pat!", a mai declarat Adelina Pestrițu chiar din camera de hotel, mâncând o porție zdravănă de paste în pat, răsfățată fiind de soțul ei și de room service.

Vedetele au fost pe rând la concertele din turneul lui Beyonce

În ultima perioadă, având în vedere turneul celebrei Beyonce, vedetele noastre s-au postat pe rând de la concertele divei. Andra a fost cu o gașcă mare de fete, printre care și cu două dintre surorile ei, la concertul de la Londra, din cadrul turneului său Renaissance World Tour. Geanina Ilieș a fost săptămâna trecută la concertul divei de la Barcelona, la fel și Ana-Maria Barnoschi, care a izbucnit în lacrimi, ca și Andra, atunci când a văzut-o pe Queen B pe scenă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
(deschidere) Joe Biden & Mohammed Bin Salman (foto Getty Images)
image
image
image
image
image
image
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net