Cum arăta Adelina Pestrițu înainte de operațiile estetice. Este pur și simplu de nerecunoscut. FOTO

Adelina Pestrițu este cu siguranță una dintre cele mai frumoase femei din România, iar acest lucru se datorează și intervențiilor estetice pe care în timp și le-a făcut.

Adelina Pestrițu și-a făcut mai multe operații estetice / foto: arhiva
Adelina Pestrițu și-a făcut mai multe operații estetice / foto: arhiva

Fosta soție a lui Vârciu a trecut prin două operații la nas, o intervenție pentru mărirea sânilor, injecții cu acid hialuronic în buze, botox în pomeți și frunte.

Adelina Pestrițu, schimbată de intervențiile estetice

Adelina, înainte de operațiile estetice / foto: arhiva
Adelina, înainte de operațiile estetice / foto: arhiva

Deși puțini recunosc deschis că au apelat la chirurgia plastică, vedeta TV nu se ascunde. Ea afirmă că și-a modificat aspectul fără ezitare.

„Am apelat sau nu la chirurgia plastică? Da, am apelat! Chiar dacă uneori se preferă misterul în jurul intervențiilor estetice, eu aleg sinceritatea. Nu știu dacă este sau nu bine, dar apreciez onestitatea. Deși astăzi, această metodă de a îmbunătăți înfățișarea (ceea ce evoluează odată cu trecerea anilor) este privită uneori greșit, eu am curajul să recunosc că am apelat la intervenții chirurgicale”, a scris Adelina Pestrițu pe blogul său personal.

„Și dacă mă întrebați dacă sunt fericită, răspund cu un zâmbet larg: da! Și dacă ar fi să aleg din nou, aș face același lucru”, a mai adăugat vedeta pe blogul ei.

Înainte de a-și asuma public intervențiile, chiar după prima operație la nas, Adelina a spus că nu ar fi vrut să se opereze, dar a simțit că era necesar. Ulterior, ea a recunoscut că a apelat la chirurgia estetică pentru a-și schimba înfățișarea.

„Nu aș fi recurs niciodată la operații estetice pentru că nu am avut complexe legate de aspectul meu. Cred că cei care mă plac, o fac așa cum sunt”, a declarat Adelina Pestrițu în 2011 pentru replicavedetelor.ro.

Adelina Pestrițu, adevărul despre tatuajele sale

Tatuajele sunt subiect de dezbatere: unii le adoptă cu pasiune pentru a-și marca trăirile și momentele importante, în timp ce alții resping ideea și critică aspru pe cei care optează pentru ele.

Adelina Pestrițu se încadrează clar în prima categorie, fiind cunoscută ca o mare pasionată de tatuaje - până acum, a strâns nu mai puțin de 27. Chiar dacă nu le regretă, nu ar mai adăuga altele.

„27 tatuaje. Nu regret niciunul, dar nu aș mai face altele. Acesta e punctul în care mă aflu acum. Sunt mulțumită de mine. Poate că aș elimina unul dintre ele, cel care nu mi-a plăcut de la început. Nu pentru că m-ar fi deranjat ceva legat de el. A reprezentat un anumit sens al vieții.

Aș vrea să-l înlătur pentru că nu îmi place nici locul unde este poziționat, dar așa cum am spus, nu mi-a plăcut de la început, mi-a dat o senzație care m-a făcut să mă întreb: «De ce am vrut acest tatuaj?». Dar având deja 27, m-am obișnuit, oamenii mă cunosc. Nu cred că ar fi o surpriză pentru cineva care mă angajează pentru un spot publicitar și să constate: «WOW, ai 27 de tatuaje!». Bună dimineața, sunt pe Instagram întreaga zi, le vezi pe toate!”, a declarat Adelina Pestrițu conform ego.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net