Adelina Pestrițu și-a luat altă casă! Ce mesaj de încurajare le transmite tinerilor aflați la început de drum

Adelina Pestrițu (36 de ani) este mândră și cu zâmbetul pe buze! Frumoasa vedetă și influenceriță a făcut o investiție de viitor: și-a luat casă nouă și a fost pe șantier să vadă cum merg lucrările la ea. 

 „Mi-am lăsat tocurile acasă și am mers în vizită pe șantier. Nu pentru a-i controla pe cei care lucrează acolo, ci pentru a-i cunoaște, a le mulțumi pentru efortul depus și pentru a intra oficial în noua noastră casă, care va fi gata în curând.

Este o casă pe care am cumpărat-o renunțând la lucruri care mi-ar fi adus bucurii doar pe moment, care în viitor nu ar fi însemnat nimic. Viața nu este doar despre distracții ci și despre cumpătare, care îți aduce confort, siguranță, încredere. Îmi place să cred că nu muncesc doar ca să fac față trendurilor și încerc să fiu conștientă și responsabilă și să am grijă și de mine cea din viitor.

Ce vreau să spun, de fapt, cu această postare este mesajul meu pentru tinerii lipsiți de încredere. Nu uitați că sunteți  puternici și puteți să transformați în realitate orice vis măreț pe care îl aveți! Nu vă lăsăți bătuți indiferent de obstacolele pe care  le veți întâlni în drumul vostru în viață. Aveți grijă de voi cei din prezent  dar și de voi cei din viitor! Limitele sunt doar în mintea noastră!”, a mărturisit Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu locuiește într-o vilă de lux

Adelina Pestrițu și soțul ei,  Virgil Șteblea, alături de fiica lor Zenaida, care urmează să împlinească 5 ani în luna august, trăiesc o viață de lux și locuiesc într-o vilă destul de somptuoasă, în care s-au mutat în urmă cu mai bine de doi ani. Casa arată ca în reviste iar vedeta s-a declarat încântată de locuința ei de vis pentru amenajarea căreia Adelina Pestrițu a apelat la ajutorul specialiștilor. Acum, vedeta a simțit nevoia unei schimbări de peisaj și a investit într-o altă casă în care este extrem de nerăbdătoare să se mute cu toată familia.

Dedică mult timp familiei

Este destul de ocupată cu proiectele însă atunci când vine vorba despre familia ei frumoasă, Adelina Pestrițu i se dedică întru totul. Vedeta obișnuiește ca weekendurile să le petreacă numai cu familia, cu soțul și cu Zenny, fetița lor, de care este extrem de atașată și cu care vorbește mereu la telefon și pe Facetime atunci când este plecată cu treabă la filmări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net