Filmul care rupe topurile pe Netflix! Povestea inedită a cucerit toată planeta

Ultima actualizare:

Noua poveste de dragoste de pe Netflix "Love Divided" este un remake fermecător al comediei romantice franceze Blind Date, plasată de data aceasta în Spania. Valentina este o tânără pianistă care o ia de la capăt. Vecinul ei David este un inventator care urăște gălăgia. Iar un perete subțire ajută să se înfiripe iubirea lor. 

Filmul căutat de pe platforma Netflix Foto: Shutterstock
Filmul căutat de pe platforma Netflix Foto: Shutterstock

Despre ce este vorba în film 

Aitana este una dintre fețele în voga din Spania: o actriță talentată care, pe lângă asta, impresionează prin frumusețea sa invidiabilă. El este de asemenea atrăgător și talentat și se numește Fernando Guallar.

Când tânărul pianist se mută într-un apartament nou, Valentina află că vecinul ei nervos încearcă să o alunge, deoarece nu poate lucra decât în ​​liniște deplină. În cele din urmă, fac compromisuri în privința zgomotului și, în scurt timp, formează o relație romantică, fără să se mai uite vreodată. 

"Love, Divided" combină un element ciudat, asemănător cu Amélie, fantezia-întâlnește realitatea în toate decorurile sale (să nu mai vorbim de faptul că Valentina posedă o calitate copilărească similară cu Amélie), amestecat cu o strop de "Love Is Blind", scrie decider.com.

"Love, Divided", poveste de dragoste 

 În ciuda faptului că "Love, Divided" este o poveste de dragoste ușoară, face ceva ce multe filme ca acesta nu fac, și anume le oferă personajelor sale motivație și povestea de fundal. Valentina, blândă și timidă, și-a petrecut viața spunându-i ce să facă, umbrită și pusă în locul ei de un fost dominator. La fel și David, a cărui angajament-fobie este înrădăcinată într-o pierdere tragică.

Filmul este catalogat drept o comedie romantică

Toate întrebările ies la iveală în cele din urmă, ceea ce este o componentă crucială a creării de personaje în loc de caricaturi. De asemenea, meritul trebuie acordat principalilor, Aitana și Fernando Guallar care își îndrumă personajele către dragoste. 

Filmul nu poate fi chiar catalogat ca o comedie romantică, deoarece nu atinge aceleași bătăi pe care ar trebui să le facă o comedie romantică grozavă (în ciuda faptului că are un număr mare de muzică pentru a arăta talentul Aitanei).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Vocea României, din nou lider de audiență la PROTV
vocea romaniei facebook jpg
banner catalin botezatu png
banner jador png
netflix pixabay jpg
banner Carman Minune
netflix pixabay jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net