Filmul de pe Netflix bazat pe fapte reale. A ajuns în topul celor mai vizionate producții imediat după lansare

Platforma de streaming Netflix are nenumărate opțiuni, seriale, filme, documentare etc., pe care le poți viziona. Totodată, are și un Top 10 al celor mai vizionate pelicule, cât și seriale, încercând să își surprindă toți utilizatorii cu ce producții s-au remarcat pentru scenariul lor excelent, efectele speciale, imaginea și sunetul, cât și actorii. Ei bine, de data aceasta, un film bazat pe evenimente reale a ajuns în fruntea listei celor mai vizionate filme din întreaga lume de pe platformă imediat cum a fost lansată.

Pelicula ajunsă în topul celor mai vizionate filme imediat după lansare / Foto: Pixabay
Pelicula ajunsă în topul celor mai vizionate filme imediat după lansare / Foto: Pixabay

Filmul care a ajuns în Top 10 pe Netflix, imediat după lansare este „Forgotten Love” („Dragoste uitată” n.r). Este o peliculă care are o durată de peste două ore și este de origine poloneză, cu toate acestea, a captivat întreaga lume și în special utilizatorii platformei din Mexic. Unul dintre lucrurile care au avut cel mai mare impact asupra spectatorilor care au văzut acest film bazat pe evenimente reale este povestea. Ei bine, probabil acum te întrebi despre ce este vorba în peliculă.

„Dragoste uitată” îți prezintă cum un chirurg respectat cândva, care și-a pierdut familia și memoria, primește o șansă la izbăvire când reia legătura cu cineva din trecutul său uitat. De fapt, asta este și descrierea filmului pe platforma de streaming. Totodată, faptul că această întâlnire dă o întorsătură poveștii este motivul pentru care a devenit unul dintre cele mai vizionate filme de pe Netflix și a ajuns în top imediat cum a fost lansat.

„Dragoste uitată”, unul dintre cele mai vizionate filme de pe Netflix

Potrivit recenziilor, „Dragoste uitată” se mândrește cu un scenariu puternic, care amintește de marile romane ale lui Victor Hugo din secolul al 19-lea. Poate că la un moment dat vei avea impresia că filmul este de modă veche, dar reușește să creeze o poveste despre bunătatea umanității, chiar și în circumstanțe dificile.

În rolurile principale joacă actorii Leszek Lichota Maria Kowalska, Ignacy Liss, Anna Szymaczyk, Izabela Kuna, Mikoaj Grabowski, Mirosaw Haniszewski, Artur Barci, Magorzata Mikoajczak, Jarosaw Gruda, Henryk Niebudek, Adam Nawojczyk. De asemenea, filmul se bazează pe romanul lui Tadeusz Dolega-Mostowicz, relatează Terra.com. Aceasta este a treia adaptare cinematografică a romanului, cele anterioare au fost create în 1937 și 1981.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
mirela vaida colaj facebook jpg
cub bianca dragusanu png
simona patruleasa netflix jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
Banner Anca Dinicu
banner oana lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net