Filmul de pe Netflix care a fost văzut de peste 7 milioane de persoane într-o săptămână. E pe locul trei la nivel global, la nici măcar o lună de la lansare

"Love is in the air" este un film australian, o comedie romantică, din 2023. Filmul este co-scris și regizat de Adrian Powers. Cu Delta Goodrem în rolul unui pilot de hidroavion care zboară în nordul Australiei tropicale, care se îndrăgostește de bărbatul trimis să-i închidă afacerea. 

"Love is in the air" este disponibil pe Netflix Foto: Pixabay.com
"Love is in the air" este disponibil pe Netflix Foto: Pixabay.com

Ce se întâmplă în film 

Dana Randall este pilot pentru o micuță companie care ajută oameni. William Mitchell este trimis de către o firmă de investiții din Marea Britanie a tatălui său, la tropicele Australiei, pentru a închide Fullerton Airways. 

Acesta a cercetat companiile pe care le susțin și a identificat mica afacere cu hidroavione, administrată de o familie, ca fiind ideală pentru lichidare, deoarece nu are venituri. 

Cum se cunoaște Dana Randall cu William Mitchell

Dana îl duce pe Will într-o comunitate din largul coastei din nordul Queensland, pentru a livra colete persoanelor aflate în nevoie, pe care le vizitează la fiecare două săptămâni. După toată experiența trăită, Will încearcă să-l convingă pe Duncan, tatăl său, că s-au înșelat în legătură cu faptul că vor să desființeze mica companie aeronautică.

A doua zi dimineață, după ce o furtună a trecut, Will o ajută pe Dana să livreze provizii de urgență în multe locații îndepărtate. Muncind din greu toată ziua, în cele din urmă, Dana cu Will au ajuns la o înțelegere. 

Cei doi s-au îndrăgostit 

William s-a întors la Londra, însă nu a reușit să-și convingă tatăl. Acesta a vrut cu orice preț ca mica afacere cu hidroavioane să nu mai existe. Apoi, Dana a sosit la Lontra neanunțată, înarmată cu un plan de a moderniza și de a extinde Fullerton Airways. Ca răspuns la răspunsul negativ al lui Duncan, Will și-a dat până la urmă demisia și s-a oferit Danei să  ajute și el în extinderea afacerii. 

Când a apărut filmul pe Netflix

Netflix a pus disponibil filmul, la nivel global, pe 28 septembrie 2023. Numai în primele două săptămâni, filmul a fost difuzat în flux de 20 de milioane de ori. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net