Locul 1 pe Netflix. Filmul care îți arată cât de repede se destramă o relație

Vrei să te uiți la un film bun, care îți va arăta cum cea mai mică scânteie poate destrăma în totalitate un cuplu? Ei bine, îți recomandăm pelicula aflată pe locul 1 în topul celor mai bune filme de pe platforma de streaming Netflix, ce îți prezintă cum un bărbat începe se simtă inferior partenerei sale, după ce aceasta este promovată la locul de muncă.

Filmul care îți arată cât de repede se destramă o relație / Foto: Arhiva Click!
Filmul care îți arată cât de repede se destramă o relație / Foto: Arhiva Click!

Filmul „Fairplay”, aflat pe locul 1 în topul celor mai vizionate filme de pe platforma de streaming Netflix, îți prezintă povestea unui cuplu tânăr, Emily (Phoebe Dynevor) și Luke (Alden Ehrenreich). Pelicula începe și se termină cu o scenă sângeroasă. În prima este prezentat romantismul, însă la final, în a doua, cum cineva ar trebui să fie responsabil pentru acțiunile sale.

Așadar, vă lăsăm pe voi să vedeți începutul și vom vorbi puțin despre acțiunea importantă din peliculă. Emily și Luke lucrează amândoi în aceeași companie. Pare ca au relația perfectă, asta până când, ea este promovată și ocupă un loc în care ajunge „șefa” partenerului ei. Bineînțeles, chiar dacă părea că nu îl deranjează atât de tare, acest lucru a dat startul unui joc de sentimente, gelozie, resentimente și rușine care, în cele din urmă, le va pune relația pe jar.

Promovarea ei a fost pe merit?

„O promovare neașteptată la un fond de investiții unde competiția e acerbă aduce tensiune în relația unui cuplu, amenințând să destrame mai mult decât logodna lor recentă”, este descrierea filmului pe platforma de streaming Netflix.

„Fairplay” scoate în evidență lăcomia, frica, comportamentul inadecvat și jignirile care apar într-un cuplu atunci când un partener începe să se simtă inferior. Drept dovadă, deși uneori o susține, lui Luke îi este imposibil să creadă că promovarea ei s-a bazat pe merit și susține că datorită aspectului și că se îmbracă vulgar a reușit să ocupe acel post.

Ce crezi că se întâmplă în final între cei doi? Rămân împreună, se despart? Ei bine, dacă te-am făcut curios, poți urmări pelicula „Fairplay” pe Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Petre Năstase
Banner Almășan Marin Huidu
andreea marin madalina manole jpg
Szilard și Variu sunt marii câștigătorii de la  „Insula de 1 milion”. Foto Kanal D
tamoaki hamatsu colaj captura video jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
andreea balan cu victor cornea la roland garros jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net